V for Vintage #16 – Design romanesc contemporan si cultura vintage

V for Vintage #16 – Design romanesc contemporan si cultura vintage

Cea mai mare comunitate de pasionati de design si-a dat intalnire weekendul trecut, pe 9 si 10 aprilie la Casa Universitarilor. V for Vintage #16 a adus anii 70’ inapoi: libertatea de expresie, energia petrecerilor, mixurile indraznete si atentia pentru detalii.

 

Am descoperit piese vestimentare, accesorii unicat si obiecte de arta decorativa produse local #designedwithpassion si pe cei mai creativi designeri i-am premiat:

  • Brand-ul Undress al designerului Madalina Batalu a fost ales de Beau Monde Romania pentru un material in numarul urmator al revistei.


Robert Ratiu si Madalina Batalu

 

  • AFMF a fost premiat atat de Marie Claire Romania cat si de echipa Creative Class si va beneficia de aparitii in print si sustinerea in promovarea brand-ului.


Ana Florea (AFMF) si Flavia Parpala

 

Atmosfera o descriem in 3 cuvinte: #love&freedom #backto70s #contemporaryvibe.

Creativitatea a fost #skyhigh. Facultatilor de Arte si Design din Bucuresti si Timisoara am construit un spatiu plin de culori salbatice, patternuri disco-glam si instalatii inovatoare.

Zona de lounge powered by FROG. Orezul cu curry-ul si mango a mers perfect cu punch-ul de fructe. Disco beat-urile le-am mixat cu bere sau vin iar prajiturile le-am servit pe pufi in gradina.

 

Prietenii de a Pegas ne-au adus noile modele de biciclete si role cu care ne-am jucat intregul weekend in gradina Casei Universitarilor.

 

Va multumim ca sustineti #designulromanesc si #culturavintage. Ne reintalnim la toamna :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related