"Serbarile Timisoreana" ajung la final, orasul ales pentru a fi gazda festivitati de inchidere fiind Buzaul

In perioada 30 iunie - 2 iulie 2006, buzoienii se vor bucura de "Serbarile Timisoreana", care vor sosi pentru trei zile in Buzau pentru a celebra cei 288 de ani de la lansarea primei fabrici de bere din tara noastra. Buzoienii vor avea parte de o tratatie speciala din partea Serbarilor Timisoreana, si asta datorita faptului ca Buzaul este orasul ales de catre organizatori pentru a inchide caravana de anul acesta, caravana care a strabatut pentru prima data in istoria sa 10 orase de pe intreg teritoriul tarii noastre.

Avand o traditie de 11 ani, Serbarile Timisoreana este unul dintre cele mai apreciate festivaluri de bere din tara noastra. Motivul care face ca Serbarile sa prinda amploare si sa fie tot mai apreciate este atmosfera de bunadispozitie creata, prin oferirea unei tratatii si a unei muzici superior calitativa, toate acestea fiind puternic sustinute de o echipa tehnica de exceptie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related