[Ce ne place sa uram] Karin Budrugeac: Mie imi place sa cred ca haterii sunt oamenii care, la inceput, te-au placut macar putin

[Ce ne place sa uram] Karin Budrugeac: Mie imi place sa cred ca haterii sunt oamenii care, la inceput, te-au placut macar putin
Foto: Claudiu Popescu

E o diferenta intre zona de bullying, aceea a rautatii taioase si infantile, si taramurile urii, dedicate politicii, fotbalului si lui Dumnezeu, crede Karin Budrugeac, Mother si Founder la SUB25 si Powerpuffff girl la Fundatia Friends For Friends. Si apoi, sunt romanii, care urasc incepand cu ei insisi, iar auto-balacareala asta constituie una dintre cele mai mari placeri.

 

Cand vine vorba de fumat, biciclisti sau vegani mi se pare ca suntem mai degraba intr-o zona de bullying, ca-n liceu – rautate taioasa, infantila. Nu zic prin asta ca bullying-ul nu e o problema de luat in considerare (vezi studiul ACCEPT din primavara asta, care zice ca 60% dintre elevii LGBT de la noi au fost cel putin martorii unei agresiuni, de pilda), dar ca ura adevarata, aia cu radacini profunde, se iteste tot cand vine vorba de politica, religie sau echipa preferata de fotbal. Cel putin asa am observat eu, live si online.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related