[Ce ne place sa uram] Ema Prisca: Consensul, cand il surprind, e extrem de plictisitor si de multe ori fals, iar ce e fals e dezgustator

[Ce ne place sa uram] Ema Prisca: Consensul, cand il surprind, e extrem de plictisitor si de multe ori fals, iar ce e fals e dezgustator

De departe, din Mexic, de unde gandeste campanii fara geografie, Ema Prisca spune asa: critica e buna si nu ar trebui sa lipseasca din nicio adunare omeneasca. Furia este si ea buna. Cea de pe internet l-a dat pe Ponta jos. Ura e mai putin buna. Se traieste greu cu ea.

Si zilele acestea, cand oamenii ard carti, parca cere o noua interpretare.

 

Nu am deloc senzatia ca suntem inlauntrul unei societati atat de polarizate in opinii. Bine, nu cred ca sunt prea multi autorii de opinii in Romania. Dar tensiune e. Tensiune si primitivism.

Imi amintesc cand am venit in decembrie la Bucuresti, era dupa o calatorie in care trecusem prin patru aeroporturi si trei tari. Si la Bucuresti am dat de cel mai marlan taximetrist din periplu, care m-a invitat sa-mi bag singura valiza de 20 de kg, in portbagaj. Asta a fost primul contact uman cu tara mea, dupa sase luni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related