Pastel si Dacia – parteneri de calatorie la a 10-a editie a Galei premiilor Gopo

Pastel si Dacia – parteneri de calatorie la a 10-a editie a Galei premiilor Gopo

In anul in care Pastel sarbatoreste 10 ani de existenta, agentia a demarat pentru Dacia campania de comunicare „Calatorie fara frontiere” pentru a 10-a editie a Galei Premiilor Gopo, sustinuta de Dacia ca partener oficial.

Dupa un proces atent de selectie, echipa Dacia a ales conceptul creativ dezvoltat de agentia Pastel pentru a transmite toate mesajele-cheie din jurul acestui eveniment prestigios. Astfel, la 10 ani de cand Gala Premiilor Gopo recunosc elita industriei cinematografiei, Dacia si Pastel au cucerit noi frontiere, la fel ca filmul romanesc, sustinand valorile autentice romanesti. 

 

"Conceptul s-a legat inca de la prima intalnire de creatie pe acest proiect. Am decis atunci ca cel mai important atribut trebuie sa fie pasiunea pentru povesti, singurele care ne pot transporta intr-o calatorie a imaginatiei, fara frontiere sau bariere. Am avut o idee clara despre ce vrem sa transmitem pentru ca am stiut ca legatura dintre Dacia si Gala Premiilor Gopo reflecta dorinta comuna de a readuce in lumina reflectoarelor valorile autohtone autentice".
Ramon Gorjanu-Radu (Co-director de Creatie Pastel)

 

Avand ca inspiratie in „Calatorie fara frontiere” chiar calatoria lui Gopo pe Luna, agentia Pastel a creat o grafica indrazneata care a facut ca Dacia sa depaseasca barierele la propriu la nivel vizual, asa cum o face si prin evolutia continua. In acelasi timp si in aceeasi directie, Pastel a dezvoltat grafica pentru aplicatia web dedicata consumatorilor, prin care acestia puteau descoperi mai multe despre filmul romanesc, intr-un mod interactiv.

 

"Mai mult decat un client, Dacia este pentru noi un partener de drum lung cu care colaboram intotdeauna excelent. Acest lucru a contat enorm in intelegerea modului in care Dacia sustine Gala Premiilor Gopo. Ne-am lasat inspirati de valorile autentice romanesti si am reusit sa suprindem esenta acestora. Istoria comuna pe care o impartasim cu Dacia este si pentru noi o calatorie fascinanta si cu fiecare proiect impreuna, depasim noi frontiere."
Mihaela Stoica (Client Service Director Pastel)

 

La nivel de implementare a evenimentului, prezenta Dacia ca partener oficial a adus un plus de eleganta prin ambientul si activitatile create alaturi de Pastel, pentru a oferi experiente la nivelul invitatilor si asteptarilor pentru un eveniment de o asemenea anvergura.

Pastel, fiind agentie crescuta dintr-un start-up romanesc, s-a regasit perfect acum, in al 10-lea an de activitate, in toata povestea creata in jurul recunoasterii valorilor romanesti de catre Gala Premiilor Gopo si sustinute de Dacia, fiind cadrul perfect pentru a dezvolta idei care depasesc frontiere.

 

"Pastel a inteles care este miza parteneriatului strategic si de lunga durata pe care-l avem cu Gala Premiilor Gopo. Campania integrata, perfect adaptata nevoilor noastre de comunicare, a contribuit la succesul acestei editii aniversare. Ne bucuram ca, ajunsa la 10 ani de experienta, agentia Pastel ne este partener de calatorie si ne ofera experiente inspirate."
Anca Oreviceanu (Director de Comunicare Dacia)

 

Pastel este agentia de comunicare integrata specializata in crearea de experiente de brand. Cu o activitate de 10 ani pe piata din Romania, agentia detine in portofoliu clienti din arii diferite, precum auto, FMCG, servicii, industrial.

Pastel ofera in prezent servicii de comunicare integrata pentru Beiersdorf, Bergenbier, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia & Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, Kika, Mega Image, Mondelez, Omega Pharma, Podravka, Reckitt Benkiser (Durex & Scholl), Royal Canin Romania & Bulgaria, Sandoz, Sensiblu, TCC, TenarisSilcotub.

 

Echipa de proiect:

Client:
Anca Oreviceanu (Director Comunicare Dacia), Luiza Domnisoru (Sef Serviciu Relatii Publice Grup Renault Romania), Liliana Tebeica (Specialist Relatii Publice), Silvana Zeana (Responsabil Comunicare Dacia).  

Agentie:
Ramon Gorjanu Radu (Co-director de Creatie Pastel ), Bogdan Boiangiu ( Art Director Pastel), Adrian Sandu (Copywriter), Oana Cristea (Internal communication and Public Affairs Manager), Mihaela Stoica (Client Service Director), Madalina Ivan ( Account Executive).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related