New Age Media ofera spatiu media in cea mai mare retea de multiplexuri din Romania, care va include si cea de-a doua sala T IMAX® din Romania

New Age Media ofera spatiu media in cea mai mare retea de multiplexuri din Romania, care va include si cea de-a doua sala T IMAX® din Romania

New Age Media Romania ofera spatiu media in reteaua Cinema City, cel mai mare lant de multiplexuri din tara noastra, acoperind 16 dintre cele mai mari orase romanesti, cu 23 cinematografe a caror audienta totalizeaza milioane de spectatori anual.  

Cinema City Romania a deschis pe 15 aprilie cel mai mare multiplex din afara Bucurestiului cu sala T IMAX® si 4DX in Shopping City Timisoara unde timisorenii vor avea acces la cel mai mare cinematograf  care va aduce 13 sali dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum si conceptele revolutionare IMAX® si 4DX . Lansarea celui de-al doilea cinematograf din Timisoara se face in cel mai prielnic moment, pe noile ecrane urmand sa isi faca aparitia cele mai proaspete blockbustere: "The Legend of Tarzan", "Captain America: Civil War", "X-Men Apocalypse", "Alice Through The Looking Glass", "The Jungle Book" si "Warcraft" ,  acestea fiind disponibile si in noua sala T IMAX®.

Pe langa cresterea spectaculoasa din ultimii ani a audientei Cinema City, cinematograful este un canal de comunicare cu eficienta mare si costuri moderate, oferind avantaje majore, comparativ cu alte medii, in special audienta captiva. New Age Media ofera posibilitatea de a targeta consumatorii, prin cumpararea pachetelor de filme  pentru familie, pentru femei, pentru barbati, blockbustere etc. Conform SNA Focus, core-targetul multiplexurilor Cinema City este format in proportie de 90% din persoane cu varsta cuprinsa intre 14 si 44 de ani, cu venituri medii si peste medie, adica unul dintre cele mai cautate segmente de catre advertiseri.  

 Mai mult, cinema-ul ofera posibilitatea realizarii unor proiecte creative si inovative, cu impact  masurabil.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related