Odyssey isi consolideaza echipa de management

Incepand cu luna iunie, Ileana Sebe a devenit Strategy & New Business Director la Odyssey iar Irina Pencea a fost avansata in functia de Client Service Director al agentiei. Atat Irina cat si Ileana fac parte din echipa care a fondat acum 3 ani Odyssey si sunt membre ale Executive Board al agentiei. Ele au ocupat anterior postul de Group Account Director coordonand echipele de client service ale agentiei.

Diana Flutur, Director General Odyssey: "Avem un story de succes. La inceput am fost 14, acum suntem 42. Am pornit la drum cu 2 clienti, acum avem 16. In primul an am avut o cifra de afaceri capitalizata de 5 Milioane USD, iar in 2006 de 9,5 Milioane USD. In primul an am avut pasiunea de partea noastra, iar astazi, pe langa pasiune, se adauga si trei premii Effie. Aceste realizari se datoreaza clientilor nostri, si increderii pe care au avut-o in noi, dar mai mult si mai mult, se datoreaza eforturilor constante, drive-ului de zi cu zi, efervescentei dublata de un real profesionalism al oamenilor din Odyssey.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related