La ZAIN Academy ai de ales dintre 4 ateliere dedicate designerilor, arhitectilor, creativilor

La ZAIN Academy ai de ales dintre 4 ateliere dedicate designerilor, arhitectilor, creativilor

ZAIN Academy deschide a doua tura de ateliere creative, interactive, sub deviza „Turning Talents into Jobs”. Atelierele asteapta designeri, arhitecti, profesionisti sau creativi aflati la inceput de cariera sa invete intr-un cadru non-formal, de la specialisti care „predau” ce practica sub o forma interactiva.

  • Graphic design aesthetics 101 

 

  • Adobe Illustrator – beginner

 

  • Revit Arhitecture – beginner

 

  • Business and creativity

 

Fiecare dintre aceste ateliere este sustinut de un profesionist in domeniu, dornic sa dea mai departe din cunostintele sale si sa arate viitorilor ZAINARI, fiindca asa isi spun cei de la ZAIN Academy, ca talentul ori creativitatea nu sunt doar abilitati de timp liber, ci pot fi transformate intr-un full-time job cu practica si priceperea potrivite.

Inscrierile sunt in plina desfasurare, iar profesorii ZAIN asteapta la atelier atat profesionisti care vor sa aprofundeze ceea ce stiu si practica deja la job, cat si pe aceia dintre voi care va aflati la inceput de cariera si vreti sa va dezvoltati una (sau mai multe) dintre aceste arii.

Inscrierile se fac pana miercuri 4 mai pe site-ul ZAIN Academy. Primul atelier incepe chiar pe 5 mai, insa gasiti pe site toate informatiile necesare legate de programa, profi, orar si cum se face plata. Locul este rezervat efectiv doar in momentul in care se achita jumatate din costul atelierului.

Mult succes si asteptam povesti faine de la ZAIN Academy!

 

Comunitatea profesionala ZAIN s-a nascut odata cu primul festival de design din Cluj, ZAIN - Design Expressions [aftermovie], organizat in noiembrie 2015. Evenimentul a insemnat peste 5.000 de participanti, 4 zile, 11 sectiuni in cadrul festivalului, printre care o expozitie centrala unde au expus peste 60 de designeri, desfasurata intr-un spatiu de 400 metri patrati, o premiera in Romania - primul fashion show organizat intr-o Biserica, o serie de workshop-uri intitulate „Turning Talents into Jobs”. 

In 2016, comunitatea prinde contur si aduce 2 noi proiecte menite sa consolideze initiativa ZAIN:
ZAIN Academy - Turning Talents into Jobs: continuarea workshop-urilor organizate in cadrul festivalului din noiembrie intr-o formula imbunatatita si concentrata pe dezvoltarea proceselor creative si a specialistilor in industrii creative.

ZAIN Studio - hub-ul creativilor, spatiu de co-work aflat la kilometrul 0 din Cluj, deschis non-stop.

Festivalul ZAIN - Design Expressions va continua si in 2016 cu cea de a doua editie, tot in luna noiembrie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related