Bitdefender si MSLGROUP The Practice au organizat Turul Fortificatiilor din Transilvania

Bitdefender si MSLGROUP The Practice au organizat Turul Fortificatiilor din Transilvania

Cu ocazia lansarii aplicatiei “Drumul Cetatilor”, Bitdefender si MSLGROUP The Practice au organizat Turul Fortificatiilor din Transilvania, cu scopul de a valoriza si readuce la lumina obiectivele turistice din tara noastra.

„Drumul Cetatilor” le ofera utilizatorilor informatii despre cetati, castele medievale, dave dacice, biserici fortificate, fiind un ghid complet pentru o vacanta in cele mai pitoresti atractii istorice. Fiecare fortificatie beneficiaza de o scurta descriere, de fotografii si de informatii rutiere pentru a ajunge la destinatie.

Aplicatia care ii poarta pe utilizatori pe firul istoriei este disponibila pentru orice terminal mobil cu sistem de operare Android sau iOS si poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

 

"Prin intermediul aplicatiei “Drumul Cetatilor” ne dorim sa aducem mai aproape de utilizatori o bucata de istorie, imbinand traditia si securitatea. Speram ca aplicatia ii va ajuta pe toti cei care vor sa cunoasca mai bine istoria noastra, purtandu-i catre locuri care merita sa fie (re)descoperite. Pentru lansarea aplicatiei am ales sa colaboram cu MSLGROUP The Practice deoarece am colaborat cu succes si in alte campanii anterioare. Stiam ca vom face o echipa buna, ceea ce s-a si dovedit."
Maria Cristina Andrei (SEO & SM Manager, Bitdefender)

 

"Bitdefender a reusit sa puna Romania pe harta globala a tehnologiei, fiind un brand recunoscut in intreaga lume. Ne bucuram sa colaboram in acest proiect de comunicare ce promoveaza istoria si valorile tarii noastre."
Oana Bulexa (Managing Director MSLGROUP The Practice)

 

Campania de comunicare a debutat cu Turul Fortificatiilor din Transilvania, o ampla activare desfasurata in perioada 8-10 aprilie, la care au participat Ivo Bobal, Cosmin Tudoran, Cristian China Birta, Razvan Baciu, Raluca Muresan, Alexandra Puscasu, Lucian Marin, Vali Petcu, Marian Ionescu si Cetin Ametcea. Blogerii au fost, astfel, primii care au putut folosi aplicatia, parcurgand un itinerariu al obiectivelor istorice importante din Transilvania.

In prima zi, ei au vizitat Cetatea Rasnov, Cetatea Fagaras, Cincu, Cincsor, Manastirea Carta si Palatul Bruckental de la Avrig. Urmatoarele doua zile din Turul Cetatilor au cuprins vizite la Cisnadie, Cisnadioara, Sliminic, Medias, Biertan, Valea Verde, Sighisoara, Viscri si Cetatea Prejmer.

Fiecare check-in la obiectivele vizitate creste rangul conferit de aplicatie pentru utilizatori la titlurile de strajer, logofat, mare vornic sau voievod. Pe masura ce inaintau, bloggerii treceau de la un rang la urmatorul.

Cel care a vizitat cele mai multe obiective si a fost cel mai activ in mediul online a fost premiat de Bitdefender. Astfel, castigatorul Turului Fortificatiilor a fost desemnat Razvan Baciu, care a primit titlul onorific de Primul Voievod al Romaniei.

 

"Trecem pe langa povesti si locuri frumoase zi de zi. Drumul catre destinatie este, in general, doar un impediment inainte de vacanta. M-am bucurat foarte mult cand am aflat de aplicatia “Drumul Cetatilor”, pentru ca este fix ce avem nevoie pe drum. O oprire de jumatate de ora, care poate sa schimbe total atmosfera excursiei. Sunt locuri, cetati, castele si fortificatii de care nu a auzit nimeni. Sunt locuri in care te pierzi si-ti starnesc imaginatia. Sunt locuri care merita promovate. Si daca mai ai norocul sa dai si peste un localnic vorbaret, pleci de acolo cu o poveste geniala de impartasit cu prietenii."
Razvan Baciu (Blogger)

 

Campania de comunicare a continuat cu un tur al redactiilor si al posturilor de radio. Un strajer Bitdefender i-a oferit fiecarui jurnalist titlul de logofat al orasului de origine. De exemplu, George Zafiu, de la Europa FM, a primit titlul de logofat al Galatiului, in timp ce colegul sau de emisiune, Vlad Petreanu, a fost numit logofat al Bucurestiului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related