Au inceput inscrierile in cea de-a XIII-a editie Romanian EFFIE Awards

Au inceput inscrierile in cea de-a XIII-a editie Romanian EFFIE Awards

Romanian EFFIE Awards, unul dintre cele mai importante festivaluri ale industriei, ce premiaza an de an eficienta in comunicare, a ajuns la cea de-a XIII-a editie, ocazie cu care invita agentiile sa inscrie lucrari in competitie intre 20 aprilie si 25 august.

Incepand cu editia 2016, Effie Romania se aliniaza integral formatului international mutand centrul atentiei de pe Gala de premiere pe educatie, propunand un format ce va acoperi un an intreg si al carui obiectiv este cresterea nivelului profesional in marketing si publicitate.

In cadrul lansarii Effie 2016 din 20 aprilie de la Hanul Gabroveni, Comitetul de Organizare a prezentat noua viziune a Effie Romania, precum si cele mai importante modificari de format. Pentru ca marketingul eficient se bazeaza pe un proces de invatare continua si pe transmiterea de know-how intre reprezentantii industriei, seara s-a incheiat cu un prim Effie Talk sustinut de Andy Meldrum (Head of Brand Communications al SAB Miller pe Europa). Subiectul a fost “What do clients know about effective advertising?” si a deschis seria de conferinte si dezbateri marca Effie Romania, care vor avea pe parcursul acestui an.

Noua strategie impune schimbari si la nivelul competitiei. Una dintre cele mai importante este introducerea dezbaterilor in procesul de jurizare sau crearea unor categorii noi. Daca pana acum fiecare membru al juriului nota individual studiile de caz, incepand cu editia de anul acesta procesul de jurizare va fi completat cu o dezbatere moderata.

Presedintele juriului va fi si anul acesta Neal Davies, Presedinte si CEO Effie Worldwide, care revine pentru a sustine efortul Comitetului de organizare EFFIE Romania in implementarea elementelor de noutate.

Incepand cu editia acestui an Comitetul propune o noua categorie, "Engaged Communities", dedicata brandurilor care creaza continut, experiente sau platforme prin care isi dezvolta comunitatile.

In plus, cele doua categorii de Telecom existente, Telecommunications Voice Offfers si Telecommunications Internet & Data, se reunesc sub denumirea „Telecommunications”.

Pentru mai multe informatii si sfaturi pentru inscrierea in competitie, Comitetul de Organizare Romanian EFFIE Awards 2016 ii invita pe cei interesati la Seminarul "How to win an EFFIE", care va avea loc joi, 28 aprilie, de la ora 10 30, la Institute, The Cafe.

Participarea este gratuita si trebuie confirmata printr-un email trimis la adresa teodora.calin[at]institute.ro.  

Expertiza EFFIE este garantata de cei 47 de ani de activitate, 39 de tari si 47 de programe dezvoltate. EFFIE masoara eficienta de aproape jumatate de secol si, cu fiecare an ce trece, adauga in portofoliul festivalului exemple de bune practici implementate in nenumarate comunitati. Astfel, datorita tuturor campaniilor inscrise de catre agentii din intreaga lume, EFFIE va deveni un manual dedicat acestei industrii. Urmatorul pas in ADN-ul EFFIE va fi sa transmita mai departe toate aceste cunostinte invatate investind in oameni si contribuind la evolutia industriei.

CALENDARUL ROMANIAN EFFIE AWARDS 2016

Perioada de inscrieri: 20 aprilie – 25 august

Seminarul „How to win an Effie” – 28 aprilie

Gala Effie Nominees – 8 septembrie

Gala de Premiere Effie 2016 – 22 septembrie

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat in 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marca al industriei de marketing si comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si implementat de The Institute.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related