Freya Productions isi extinde portofoliul de clienti

Freya Productions isi extinde portofoliul de clienti

In primavara anului 2016 Freya Productions a fost aleasa agentia de creatie a hotelurilor Melodia si Favorit. Cele doua complexe hoteliere, situate in statiunea Venus a litoralului romanesc, urmaresc sa isi imbunatateasca eficienta in comunicare.

 

"Hotelul Favorit este si va ramane un simbol al statiunii Venus. Prin campania de comunicare pe care am inceput-o urmarim aducerea la cunostinta a vechilor si noilor clienti despre imbunatatirile aduse acestui hotel atat de bine cunoscut dar si a facilitatilor introduse in acest an, prin parteneriatul cu sora, mult mai tanara, Hotel Melodia."
Anca Parvulescu (CEO Freya Productions)

 

De ce Melodia si Favorit? Pentru ca sunt mai mult decat spatii in care te cazezi. Cele doua complexe hoteliere au luat nastere din dorinta de a oferi fiecarui client o experienta de neuitat, un refugiu din agitatia cotidiana, un colt in care poti sa te relaxezi.

Astfel, colaborarea dintre cele doua hoteluri si Freya Productions a luat nastere armonios, din dorinta de a face cunoscuta aceasta poveste. In aceasta privinta, agentia are in plan comunicarea imaginii brand-urilor, o imagine reprezentativa valorilor acestora. Pentru a realiza acest lucru, Freya isi ofera expertiza si serviciile de consolidare a brandului prin comunicare aplicata si social media..

Website-ul unei companii este cartea sa de vizita digitala si totodata biografia acesteia. In aceasta privinta, echipa de design de la Freya ne pregateste o schimbare de look pentru site-ul hotelului Favorit, si nu numai. Agentia de creatie isi ofera serviciile de productie si prelucrare foto-video, pentru o comunicare vizuala cat mai armonioasa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related