Wine-in-Business readuce pe scena din Bucuresti seria Wine-Wine Evenings

Wine-in-Business readuce pe scena din Bucuresti seria Wine-Wine Evenings

Wine-in-Business, primul centru acreditat Wine & Spirit Education Trust (WSET) din Romania, ne pregateste o noua surpiza - primavara acesta. ONG-ul organizeaza o noua editie Wine-Wine Evening, iar pentru promovarea evenimentului, acestia au inceput un nou parteneriat cu agentia de creatie Freya Productions.

Wine-Wine Evenings, seria de evenimente care isi propune promovarea educatiei in cultura vinului, revine pe 7 mai la Bucuresti cu cea de-a treia editie, Women in Wine Business. Evenimentul, care reuneste nume mari din industria vinului, va avea loc la Novotel Bucharest City Centre, incepand cu ora 15.50.

 

6 speak-eri internationali, reprezentanti ai unor crame de succes vor impartasi cunostintele lor despre vin, o bautura transformata intr-un element socio-cultural.

Silvia Franco (Crama Nino Franco, Italia), Julia Walch (Crama Elena Walch, Italia), Patricia Toth (Crama Planeta, Sicilia), Janica Tomic (Crama Tomic, Croatia), Baroneasa Ileana Kripp-Costinescu (Stirbey Agricola, Romania) si Lucia Freitas (Quinta da Mariposa, Portugalia) vor sustine cate un masterclass, oportunitatea ideala pentru participanti de a dobandi sau aprofunda cunostinte enologice si de a se bucura de o calatorie educativa in cultura vinului.

Pentru promovarea acestui eveniment agentia de creatie Freya Productions preia strategia de comunicarea generala precum si strategia social media oferind suport, nu numai prin generare de continut si administrare a platformelor media dar si servicii de identitate vizuala si fotografie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related