[Young FIBRA] Alege-ti lucrarile preferate din competitia Dubla Provocare Carrefour

[Young FIBRA] Alege-ti lucrarile preferate din competitia Dubla Provocare Carrefour

Inscrierile in competitia de creatie Dubla Provocare Carrefour, parte din Young FIBRA, au luat sfarsit. E randul tau sa-ti alegi favoritii pe care ii poti ajuta sa ajunga in finala - acolo unde lucrarile lor vor trece prin filtrele creative ale juratilor Premiilor FIBRA, in frunte cu Kevin Brady (ECD, Droga5 NY).

I-am provocat pe tinerii creativi sub 30 ani sa-si puna fortele in miscare si sa-si imagineze cum ar arata coperta unui catalog special care sa ne trimita pe toti in magazinele Carrefour. Sau o solutie de reducere a risipei alimentare, una dintre problemele Romaniei cu care brandul lupta, transpusa intr-un idea board. 

E randul tau sa-ti votezi lucrarile preferate. Dar fa-o repede.

 

Cateva dintre lucrarile competitiei

 


de Roana Tanasache


de Karla Georgescu, Irina Tanase, Andreea Calarasu, Serban Roman


de Sonia Ardelean, Diana Gandila


de Silviu Antohe & Laura Ionescu


de Filip Anamaria-Veronica, Morman Dragos

 


de Petean Bogdan

Votul tau este dublat de votul juriului profesionist format din reprezentati Carrefour (Andreea Mihai, Madalina Aldea si Claudia Rusu) si Publicis (Jorg Riommi si Raluca Iacob). 

Cele mai bune lucrari vor fi trimise in finala, pe masa juratilor Premiilor FIBRA care vor stabili castigatorii competitiei Young FIBRA - Dubla Provocare Carrefour. Ii poti vedea pe scena la Gala de premiere a Premiilor FIBRA de pe 6 mai, alaturi de cele mai bune agentii locale. 

 

Despre Young FIBRA

Young FIBRA este sectiunea dedicata tinerilor sub 30 de ani din cadrul Premiilor FIBRA, festivalul local de creativitate, prin care sustinem tinerele talente ale industriei de comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related