[Dubla Provocare Carrefour: Participantii] Tu stii ce gatesti azi?

[Dubla Provocare Carrefour: Participantii] Tu stii ce gatesti azi?

Daca nu, du-te la magazin. Si, cel mai important, nu te abate de la scopul principal. Orice ti-ar sopti rafturile si nu conteaza in ce fel ar incerca sa te seduca cine stie ce ambalaj. Pe asta au mizat cei patru KISA, fosti colegi la Scoala ADC*RO, in rezolvarea briefului competitiei "Dubla Provocare Carrefour" de la Young FIBRA.

 Andreea Calarasu s-a ocupat de strategie, Karla Georgescu a lucrat cu desenele, iar Irina Tanase si Serban Roman, cu vorbele.

 

Suntem 4 oameni, fosti colegi la Scoala ADC*RO, deveniti coechipieri - KISA (KarlaIrinaSerbanAndreea) odata cu olimpIADUL. olimpIADUL e un modul nou al scolii care ne-a incuiat in casa, nu ne-a lasat sa dormim, ne-a infometat, ne-a facut sa ne certam intre noi si sa pierdem legatura cu prietenii si familiile, dar toate astea ca la sfarsit sa avem niste idei cu care sa ne mandrim (pe care sa vi le aratam si voua).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related