Publicis Romania, agentia cu cele mai multe nominalizari la prima editie a Premiilor FIBRA

Publicis Romania, agentia cu cele mai multe nominalizari la prima editie a Premiilor FIBRA

Publicis Romania a obtinut 34 de nominalizari la prima editie a Premiilor FIBRA, 14 campanii ale agentiei fiind pe lista scurta la 22 de sectiuni.

Printre campaniile nominalizate, se numara cele realizate in ultimii doi ani pentru clienti ca Toortitzi, Carrefour, Edenia, ARCUB Bucharest, Pegas, ACR (Automobil Clubul Roman), Biblioteca Nationala, Dacia, Renault si Oppo (China).

Juriul Premiilor FIBRA de anul acesta este prezidat de Kevin Brady, Executive Creative Director la Droga5 New York. Din juriu mai fac parte Evgeny Primachenko (Wieden+Kennedy Amsterdam), Karpat Polat (KARPAT), Bruno Luglio (R/GA New York), Robert Nagy (HEAVY), Olivia Walsh (apple tree communications), Radinka Danilov (Ruskin & Hunt) si Wendy Richardson (72andSunny Netherlands).

Premiile FIBRA sustin dezvoltarea industriei de comunicare din Romania, fiind un demers necesar pietei, pentru a seta nivelul profesionalismului. Organizate de IQads si sustinute de IAA Romania, UAPR si Art Directors Club of Romania, Premiile FIBRA vin sa incurajeze si sa premieze valoarea creativitatii locale, readucand entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

Competitia este structurata in 14 categorii, 42 sectiuni si 9 premii speciale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related