[Conferintele FIBRA] Liviu Turcanu (Mercury360): „Act OFFLINE, think online!” pentru actiuni reusite de BTL

[Conferintele FIBRA] Liviu Turcanu (Mercury360): „Act OFFLINE, think online!” pentru actiuni reusite de BTL

Din panelul “Right Here, Right Now: Events & Shopper Marketing” al Conferintelor FIBRA nu au lipsit reprezentantii agentiilor. Liviu Turcanu (Creative Director, Mercury360) ne-a povestit despre creativitate si evolutie in BTL, in era online-ului, dandu-ne cateva exemple de activari din seria „invidios ca nu le-am facut eu”.

„Act OFFLINE, think online!” e ceea ce sfatuieste Liviu. Cu online-ul la indemana, o activare buna nu trebuie sa fie costisitoare sau sa necesite un efort mare pentru a avea rezultate de amploare. Cand te bazezi pe o idee buna, ROI-ul (engagement al consumatorului + share) va fi obtinut prin puterea de a surprinde consumatorul, dar si prin puterea acestuia de a impartasi in online experienta traita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related