Program si reguli de acces la BURGERFEST 2016

Program si reguli de acces la BURGERFEST 2016

BURGERFEST 2016 isi deschide portile vineri, 13 mai, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.

 

Programul complet al festivalului este urmatorul:

  • VINERI 13 mai

17.00 ACCES
19.45 - 20.30 Concert Temple Invisible
21.00 - 21.45 Concert The Mono Jacks

  • SAMBATA 14 mai

12.00 ACCES
12.30 - 20.00 Concurs Burgeri Amatori
19.45 - 20.30 Concert Jurjak
21.00 - 21.45 Concert Les Elephants Bizarres 

  • DUMINICA 15 mai

12.00 ACCES
15.00 - 17.30 Concurs Burgeri Restaurante
18.30 - 19.30 PREMIERE CONCURS BURGERI
19.45 - 20.30 Concert Basska
21.00 - 21.45 Concert ROA

 

Ziua de vineri va fi dedicata degustarii burgerilor, iar publicul se va putea pregati temeinic pentru concursurile de sambata si duminica, familiarizandu-se cu restaurantele participante, dar mai ales cu starurile festivalului - burgerii.

Sambata accesul se va face incepand cu ora 12.00, urmand ca prima runda a Burgerfest Battle, dedicata amatorilor, sa debuteze la ora 12.30.

Duminica soseste momentul marilor emotii! Competitia pentru cel mai bun burger, la care participa restaurantele, incepe la ora 15.00, iar ambele concursuri isi desemneaza laureatii incepand cu ora 18.30.

Va reamintim ca juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).

Restaurantele participante sunt:

  1. Burger Van 
  2. Bistro de l'Arte - Brasov
  3. Burger Bar 
  4. Burger House - Cluj 
  5. Circus Pub 
  6. Container
  7. Furgoneta
  8. Combo Diner din Grand Combo
  9. Grivita Pub & Grill
  10. Hard Rock Cafe
  11. La Strada Bistro - Timisoara
  12. Modelier
  13. Norma lui Sissoko
  14. Old Brick Pub
  15. Oro Toro
  16. Sky Bar
  17. Urban Burger

De asemenea, avem doua vesti bune pentru cei care vor veni insotiti de cei mici. Ajungem MARI, adica asociatia care-i ajuta pe copiii din centrele de plasament sa devina oameni mari, responsabili, independenti si siguri pe picioarele lor, va veni la BURGERFEST cu jocuri si activitati pentru toti copii care ne vor trece pragul. Astfel, pe langa burgeri si muzici bune, vom avea si distractie pentru cei mici.

In plus, accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti.

In zilele festivalului, biletele se vor putea cumpara de la intrare, la pretul de 15 lei. Abonamentele se vor putea cumpara doar vineri, la pretul de 39 lei.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte:

  • sticle, conserve, 
  • mancare sau bauturi de orice fel,
  • artificii, arme, lanturi, substante interzise prin lege, obiecte periculoase.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

 

BURGERFEST 2016 NU asigura locuri de parcare, drept urmare organizatorii roaga publicul ca, in masura in care este posibil, sa foloseasca mijloacele de transport in comun.

Este permis accesul cu animale de companie, in masura in care acestea nu deranjeaza alti participanti la festival.

In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane.

Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului.

La intrarea in spatiul festivalului - si dupa validarea biletului sau abonamentului - participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pentru intreaga zi, in cazul biletelor de o zi sau pe toata durata festivalului, in cazul abonamentelor.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor in afara punctelor de vanzare autorizate. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 3500 de persoane in acelasi timp, in zona de festival.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related