"Plimba Ursul" – un joc de prevenire a vitezei excesive, de la Publicis Romania si Automobil Clubul Roman

"Plimba Ursul" – un joc de prevenire a vitezei excesive, de la Publicis Romania si Automobil Clubul Roman

Publicis Romania prezinta primul joc anti-plictiseala la drum lung, in care copiii invata reguli de circulatie si sunt implicati activ in siguranta rutiera - "Plimba Ursul".

 

Cum functioneaza?

Atunci cand este activat intr-o masina in mers, jocul este direct influentat de viteza reala a masinii, prin GPS. Cand viteza legala este depasita, copilul este anuntat in timp real de catre personajul principal din joc si este rugat sa-l atentioneze pe sofer pentru a incetini. Daca soferul nu reduce viteza in timp util, copilul pierde puncte in joc sau jocul chiar se termina.

Copiii ajung sa fie ei cei care influenteaza comportamentul parintilor la volan, devenind veritabili copiloti la drum lung. Mai important decat orice este, insa, ca micutii invata "din mers" ca viteza excesiva nu aduce nimic bun.

Jocul devine astfel un important instrument de educatie rutiera.

 

Aplicatia "Plimba Ursul", dezvoltata de Publicis Romania, este un proiect al Automobil Clubului Roman in colaborare cu FIA (Federation Internationale de l'Automobile), in cadrul programului "Junior Copilot 2016" si va fi disponibila in curand pe App Store si Google Play.

Partener oficial al proiectului - ORANGE Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related