CREEZ, PRODUC, CUMPAR pe 25 Mai, 27 Mai si 3 Iunie, la Dizainar

CREEZ, PRODUC, CUMPAR pe 25 Mai, 27 Mai si 3 Iunie, la Dizainar

Sub deviza Design. Party. Repeat., pe 25 mai, 27 mai si 3 iunie, la Dizainar sunt invitati aceia care cred deopotriva in frumos si util si in capacitatea designerilor romani de a le descoperi. Evenimentele Dizainar s-au concentrat intotdeauna pe interactiunea dintre creatorii, producatorii si cumparatorii de design iar anul acesta s-au hotarat sa duca aceasta viziune un pas mai departe. In cadrul Romanian Design Week, Dizainar sarbatoreste designul romanesc prin 3 petreceri tematice: CREEZ, PRODUC, CUMPAR.

Prin CREEZ, Dizainar ne propune sa vedem ce inseamna actul creatiei in timp ce la petrecerea PRODUC vom pune mana sa producem impreuna o instalatie dedicata designul romanesc. La ultima petrecere Dizainar la Romanian Design Week 2016, CUMPAR, intampinam vara cu o petrecere in gradina din fata magazinului si cu o selectie de obiecte de design la un pret special.

Programul evenimentelor - 25 Mai - 3 Iunie, de la 14:00, in spatiul Dizainar Concept Store(str. Putul cu Plopi, nr.17)

25 Mai: Creez design. Intrare: voi aduceti becuri functionale, Dizainar da bere cand terminam treaba; bere spumoasa adusa de pe meleagurile Grolsch-ului. Ce vom face cu becurile e un mister ce se dezleaga la Dizainar la Romanian Design Week.

27 Mai: Produc design. Vom pune mana sa producem impreuna o instalatie dedicata designul romanesc.

3 Iunie: Cumpar design romanesc. Intampinam vara cu o petrecere in gradina Dizainar si cu o selectie de obiecte de design la un pret special.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related