”Banca de KM” implineste un an si peste 50.000 de km stransi

”Banca de KM” implineste un an si peste 50.000 de km stransi

“Banca de KM”, prima platforma ce foloseste moneda de schimb “kilometrul”, a celebrat un an de la infiintare si cei peste 50.000 de km stransi, la Bucharest Half Marathon. “Banca de KM” este o platforma de CSR inaugurata in 2015 de catre PONDERAS, singurul Centru de Excelenta in chirurgie metabolica din Europa de Est, cu ocazia ”Zilei Europene de Lupta Impotriva Obezitatii”. PONDERAS si-a propus ca in fiecare an sa marcheze aceasta zi printr-o actiune neconventionala care sa puna oamenii in miscare si sa traga un semnal de alarma asupra obezitatii, cea mai raspandita boala metabolica a secolului 21.

In acest an, pe data de 15 mai, la Bucharest Half Marathon, echipa PONDERAS alaturi de pacientii sai continua lupta impotriva obezitatii printr-o activare ce imprieteneste kilometri cu kilogramele in minus si preventia.  Aproximativ 100 de angajati Ponderas si pacienti au alergat impreuna la cursa populara, iar cei mai pregatiti au parcurs cate 10, respectiv 21 de km. Toti kilometrii adunati de echipa la diferitele curse au fost donati in Banca de KM.

Tot parte din activare, comunitatea 321sport a alergat si a depus peste 450 de km in #BancadeKM, finalizand cursa de 21 de km.  ”Banca de KM” sustine comunitatea 321sport din iunie 2015, odata cu lansarea sezonului 2 #dela1la21. De atunci si pana acum, comunitatea a crescut cu peste 100 de membri activi ce au depus in total peste 20.000 km.

Cu ajutorul lor si a multor alti sportivi, peste 100 de persoane supradonderale au beneficiat de servicii medicale si de nutritie PONDERAS.

 

Povestea campaniei

 

„Banca de KM”

“Banca de KM” este prima banca care transforma kilometrii efectuati in servicii medicale. Alergatul, mersul cu bicicleta, inotul sau orice alta forma de miscare a corpului ce poate fi contorizata in kilometri este eligibila pentru a avea cont  in ”Banca de KM”.  Kilometrii efectuati pot fi depusi in Banca de KM pentru a fi convertiti in servicii medicale urmand cativa pasi simpli: se deschide un cont personal pe www.ponderas.ro/bancadekm,  apoi folosind aplicatia, pedometrul sau orice alt dispozitiv de masurare se posteaza public pe Facebook kilometrii parcursi dand share direct din aplicatie sau pozand kilometrii afisati pe dispozitiv alaturi de #BancadeKM. 

Serviciile oferite de PONDERAS prin convertirea kilometrilor parcursi sunt: consult chirurgia obezitatii  (250 km); pachet complet de investigatii-Ponderas Health Scan (200 km); consult nutritionist si control Tanita (100 km); examen iDXA si interpretare cu medicul nutritionist (50 km).

Centrul de Excelenta PONDERAS ofera aceste servicii menite sa identifice si sa previna problemele legate de greutate. In momentul in care utilizatorul transforma kilometrii in servicii, acestia se scad din contul sau. De asemenea, cei care depun kilometri si nu doresc sa beneficieze de serviciile medicale, le pot dona/oferi unei persoane dragi care are nevoie de ele.

Unica “sucursala” a “Bancii de KM” se afla la sediul Ponderas din Nicolae Caramfil 85A, Bucuresti  insa, pentru ca este o platforma online, poti avea propriul cont, indiferent de locul in care te afli.

Agentia de comunicare a campaniei este Geometry Global Bucharest (creatie, strategie, implementare si PR ). 

PONDERAS este singurul spital din Romania specializat in chirurgie metabolica de avangarda si singurul Centru de Excelenta in Chirurgia Metabolica si Bariatrica din Estul Europei, cu dubla acreditare – europeana si americana. Deschis din 2011, PONDERAS pune la dispozitia pacientilor servicii medicale integrate ce acopera toate specialitatile medicale si chirurgicale. 

 Cu ajutorul chirurgiei metabolice si a echipei PONDERAS, peste 7.000 de pacienti au fost tratati cu succes de obezitate. Peste 80% dintre acestia dezvoltasera diabet zaharat tip 2, steatoza hepatica, hipertensiune arteriala, dislipidemii, apneea de somn si alte afectiuni grave asociate obezitatii. In urma operatiilor de obezitate, acestia au beneficiat de ameliorarea pana la vindecare a acestor comorbiditati.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related