Doza de inspiratie: sa-i cunoastem pe creativii care vin la ICEEfest 2016

Doza de inspiratie: sa-i cunoastem pe creativii care vin la ICEEfest 2016

ICEEfest a publicat Agenda pentru editia de anul acesta a festivalului (9&10 iunie) iar sesiunile focusate pe creativitate sunt mai mult decat convingatoare.

Setlist-ul cuprinde agentii ale caror campanii au facut inconjurul lumii si personaje care au in spate povesti cu adevarat inspirationale.

“Creativity is contagious, pass it on”, a spus Albert Einstein. Deci, sa-i cunoastem pe cativa dintre creativii care vor urca pe scena ICEEfest:

  • Franc Cheetham: dupa 15 ani in cadrul unor companii castigatoare de premii internationale, Franc s-a alaturat echipei Google Zoo din postura de Art Director, Designer, Creative si UX Designer. In prezent face parte si din juriul Awwwards
  • Anthony Baker: a venit la R/GA in 2011. In tot acest timp a luat parte la proiecte recunoscute la nivel mondial pentru brand-uri precum Beats by Dr. Dre, Google, BBC, Nokia si Microsoft
  • Damola Timeyin: strategul BBH Live, una dintre cele mai faimoase agentii, cu birouri in Londra, New York, Singapore si Mumbai  
  • Frans Vriesendorp a lansat INDG in 1999 iar in 2002 a colaborat la crearea vizualizarii 3D a noului interior de la Rijksmuseum din Amsterdam. Anul trecut, INDG a castigat un Webby cu proiectul Amikasa, aplicatie destinata designului interior

 

“Imi plac ideile. Orice idee. Nu vreau sa fiu incorsetat intr-o singura abordare. Imi place sa incerc lucruri noi. Imi place dezordinea. Imi place sa experimentez si sa invat din esecuri”, a spus Horacio Chacho Puebla, intr-un preview al speech-ului sau de la ICEEfest. Horacio e CCO & Partner la LOLA MullenLowe

 

Si pentru ca tot vine vara, iata cum arata o parte din campania Lola MullenLowe pentru Magnum:

 

Salvatore Iaconesi este un inginer. Un artist. Un hacker. Si un designer. Si da, Salvatore a supravietuit dupa ce a fost diagnosticat cu cancer la creier, fiind acum un promotor perseverent al libertatii surselor online.

Incredibila lui poveste o puteti citi aici. Salvatore va vorbi si in cadrul ICEEhealth, eveniment satelit marca ICEEfest. Pana atunci, uite discursul sau TED: What happened when I open-sourced my brain cancer?

 

Mark Aris (Strategic Plannig Director si Partener la 4 Wise Monkeys), Bas van den Beld (Fondator State of Digital) sau Catalin Nastasoiu (creatorul Ronativ) sunt alte nume importante din lista creativilor ICEEfest.

Setlist-ul complet e publicat pe site-ul oficial. De mentionat faptul ca Netflix va avea discursul de deschidere la ICEEfest 2016, fiind prima prezentare de genul acesta din regiune pentru reteaua care a strans peste 81 de milioane de abonati la nivel mondial.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR si Prometheus. Companiile interesate sa se alature o mai pot face inca, aici.

Ultimele bilete la pretul actual, inainte de scumpirea lor, sunt disponibile pe site-ul festivalului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related