FOCUS JAZZ, expozitie de fotografie inedita in cadrul Sibiu Jazz Festival 2016

FOCUS JAZZ, expozitie de fotografie inedita in cadrul Sibiu Jazz Festival 2016

In perioada 21-29 mai, iubitorii de jazz si nu numai vor putea vizita expozitia de fotografie Focus Jazz, expozitie ce prezinta in fiecare an momente unice din istoria de peste patru decenii a festivalului de jazz de la Sibiu. Pentru prima data, aceasta expozitie traditionala este completata cu lucrari originale realizate special pentru Sibiu Jazz Festival de catre artistul fotograf Tibor Jakab. Lucrarile colectiei Musical Body Sounds vor fi prezentate in premiera in cadrul celei de-a 46-a editii.

„Crearea colectiei “Musical Body Sounds” a fost o noua provocare pentru mine. Muzica si trup. Sunet si forme. Erotism? Colectia reda dragostea pentru muzica, printr-un simbolic dans erotic dintre corpul femeii si instrumentul muzical”, spune Tibor Jakab.

Expozitia de fotografie are loc la Centrul de Informare Turistica din cadrul Primariei Sibiu si poate fi vizitata in perioada 21-29 mai.

Sibiu Jazz Festival debuteaza si anul acesta cu traditionalul concurs international dedicat tinerilor artisti, care se va desfasura in perioada 23-25 mai, la Teatrul Gong. Intre 26 si 29 mai, publicul va putea savura recitalurile formatiilor: Modern Art Orchestra (Ungaria), Trio Reijseger – Fraanje – Sylla (Olanda), Sekou Kouyate (Guineea), The Diaspora House (Israel), Dock In Absolute (Belgia, Luxemburg) sau Tangostinato (Italia), precum si serile de jam sessions ce vor fi organizate in diverse locatii din oras.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related