Minio Studio deschide un hub de tehnologie in cadrul Romanian Design Week

Minio Studio deschide un hub de tehnologie in cadrul Romanian Design Week

Minio Studio, agentie de comunicare integrata, ia parte la Romanian Design Week, organizand un hub de tehnologie in data de 26 mai, incepand cu orele 18.00, pana tarziu in noapte. Evenimentul este unul deschis, iar vizitatorii vor descoperi multiple experiente interactive.

Participantii vor avea ocazia sa interactioneze si testeze noile tehnologii expuse, beneficiind de explicatii detaliate despre felul in care acestea functioneaza si cum pot fi folosite in cadrul campaniilor de comunicare.

Iata cateva dintre experientele oferite de partenerii evenimentului:

  • Seven Sys Grup va incanta participantii cu proiectie pe apa 
  • Mindscape Studio va invita participantii sa descopere Bucurestiul strat cu strat, printr-o executie interactiva
  • 3Dselfie va scana invitatii, oferindu-le un model 3D al propriului corp. 
  • Print 3D Bucuresti va demonstra tehnologia de modelare si printare 3D.
  • Lemana Effect va avea o expozitie de postere realizate cu iluminare selectiva.
  • Woopy Media va prezenta un joc online ale carui taste sunt cat se poate de offline.

Alaturi de partenerii mentionati, Minio Studio va prezenta si alte tooluri utile, precum printarea termosensibila sau invizibila, Virtual Reality si postere cu sunete.

In plus, agentia va realiza cateva experiente marca proprie, precum un atelier de holograme, un booth cu GIF-uri, un atelier de Character Animation si multiple executii de Augmented Reality. Acestea sunt create chiar de membrii echipei Minio.

 

"Avem o adevarata pasiune pentru tehnologie, pe care o integram in campaniile de brand intr-un mod aproape invizibil pentru consumatori. Insa joi vrem sa oferim o radiografie a acestor instrumente moderne, utile si spectaculoase. Ne dorim sa oferim inspiratie, dar si solutii practice de transformare a ideilor in realitate. Pana la urma, asta este unul dintre rolurile importante ale unei agentii – sa creeze si sa implementeze.", a declarat Ioana Mucenic (CEO al agentiei).

 

Toti cei interesati de tehnologie si de aplicabilitatea sa in advertising sau comunicare, sunt asteptati la sediul Minio, pe strada Alizeului, nr. 3, incepand cu ora 18:00, pana noaptea tarziu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related