the Syndicate creeaza pofta de Fox

the Syndicate creeaza pofta de Fox

Vremea casatoriilor aranjate a trecut de mult, dar in bucatarie acest obicei dainuie si da nastere celor mai delicioase mese. Dovada este in cel mai nou spot semnat the Syndicate, agentia care le-a facut lipeala salamului sandwich toast de la Fox cu painea toast.

Spotul este un rollercoaster de beauty-shot-uri sustinut de muzica si efecte alese atent, pentru a reda cat mai fidel aceasta idila din care a rezultat un sandwich irezistibil. Brief-ul a fost “pofta”, iar the Syndicate a livrat mai ceva ca o firma de “food delivery”.


Cu pofta a fost si brainstorming-ul.

 

"“Sunt ca soarele si luna” sau “se potrivesc ca sarea si piperul” nu sunt neaparat cele mai bune comparatii atunci cand vorbim despre iubire adevarata. Soarele cam alearga luna. Sau invers. Sarea cu piperul au sens doar in cadrul unui preparat, deci ar fi o relatie mai… moderna. Diferentiatorul salamului sandwich toast de la Fox este forma perfecta pentru sandwich. Prin urmare, “sunt ca painea toast si salamul Fox” este la fix, chiar daca nu suna romantic. Asa am ajuns sa cream o poveste savuroasa despre dragoste la prima deschidere a frigiderului.”, Ovidiu Anghel  (Copywriter & Sandwich Enthusiast, the Syndicate).

 

Avertisment: a nu se viziona cu stomacul gol!

 

Echipele participante

Regizor: Codrut Mendea
DoP: Max Lemnij
the Syndicate: Florin Olingheru – Creative Director, Ovidiu Anghel – Copywriter, Razvan Vasiloiu – Head of Strategy.
Fox Com: Sorin Ichim – Marketing Director.
Saga: Scenografie, Adeline Badescu.  Vlad Gliga UPM. Coordonator Postproductie Adriana Ionita. Alina Mihai a fost asistent de productie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related