[Noaptea Agentiilor '16] MullenLowe pune artii in prima linie

[Noaptea Agentiilor '16] MullenLowe pune artii in prima linie

Alegem noaptea dintre 26 spre 27 mai, mergem la adresa Grigore Alexandrescu 89-97 si le facem o vizita celor de la MullenLowe. Caci se lasa cu Noaptea Agentiilor iar daca va plac gazdele dintr-o bucata, caracatita inarmata cu manusi de box a promis ca nu-si va menaja vizitatorii. Si cum sa-i "tortureze" mai bine daca nu cu o bataie in cerneala? Va spunem ca e vorba de un concurs pentru cei mai arti dintre arti care-s sprinteni in idei de desenat si sunt la inceput de drum, adica juniori.

Stim ca sunteti dornici sa va puneti ramasag pe talent, asa ca va lasam sa aflati singuri si ce primiti daca sunteti the best fresh ink in the house. Mai jos, Alina Balan (Client Service Director) la vorbitor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related