[Noaptea Agentiilor '16] Selfie-uri 3D si holograme la hub-ul tehnologic Minio

[Noaptea Agentiilor '16] Selfie-uri 3D si holograme la hub-ul tehnologic Minio

Fiind un start-up, Minio participa anul acesta pentru prima data la Noaptea Agentiilor. Dar privesc deja, ambitiosi, spre viitor. Ana Velea, Head of Operations la Minio Studio, povesteste despre tema aleasa pentru 26 mai si care sunt tehnologiile cu care isi vor intampina vizitatorii: de la selfie-uri 3D si sound posters, la printul termosensibil si holograme.

 

Anul acesta ne-am gandit ca este timpul sa ne uitam spre viitor, cand vine vorba de a discuta cu aplicabilitate despre tool-urile inovatoare atat de ravnite in industria noastra.  Am vrut sa aratam mai mult din „ce putem face cu inovatia” si cum o putem adapta brandului si mai putin din „uite ce campanii frumoase stim deja sa facem”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related