Street ART Festival no.2 se pune pe infrumusetat Sibiul

Street ART Festival no.2 se pune pe infrumusetat Sibiul

Printre pauze in care stam la o ceasca de pauza publicitara pentru a ne mentine updated, strecuram si subiectul arta stradala. Asa ca am stat la povesti cu Andrei Oltean despre festivalul pe care are sa-l primeasca Sibiul pentru a doua oara, in august, si pe care il organizeaza alaturi de o mana de oameni. Anul trecut, pe vremea asta, vorbeam aici despre prima editie, si mai tarziu ii faceam retrospectia aici.

Da, vorbim despre Street ART Festival - Sibiu  editia no. 2, un festival care pune o armata de artisti sa-si lase amprenta pe una dintre zonele vizate anul acesta. Sweet Damage Crew, Pisica Patrata, TreiPic si Zed1 vin sa-si completeze lucrarile de anul trecut. Nucleul festivalului il reprezinta Turul de arta stradala ce va finaliza evenimentul printr-un traseu de 2 ore, in care toate picturile si instalatiile sunt luate la vizionat de trecatorii sibieni sau temporar-sibieni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related