[post-Noaptea-Agentiilor '16] pastel si-a distrat, dansat si deformat invitatii

Multi-multi oameni deformati in miez de noapte, intr-o casa, dupa o petrecere. Suna a filmul-horror-tipic din toate timpurile. Unde mai pui c-a venit si politia. Dar nu pentru ca pastel a avut o oglinda care te distorsiona mai tare ca un filtru din Snapchat, ci pentru ca oamenii se distrau prea bine. Invidiosi, domnule.

In rest, a fost muzica, insusita de invitati si prin dans si prin cantat, un workshop de caligrafie urmat de talente descoperite si intalniri programate. S-au ciconit peste 100 de pahare de sampanie in cinstea celor 10 ani de pastel, iar intr-un final s-a dat muzica mai incet. Dar banuim ca entuziasmul, nu. Cititi mai jos, caci inca il regasiti in ce ne-au povestit. 

 

Vizitatori

Am avut o seara plina de surprize si de vizite asteptate si neasteptate. De la clienti si parteneri pana la grupuri de studenti si oameni pe care ii intalneam prima oara, am avut cu adevarat experiente de Zece impreuna.

Fiecare membru al echipei pastel a avut si vizitatori personali, pentru ca Ziua Pastel de Noaptea Agentiilor era a fiecaruia dintre noi si cei dragi ne-au fost alaturi. Am stat pana in noapte de vorba cu prieteni din alte agentii si am pus la cale viitoare intalniri cu invitati care au venit sa ne cunoasca chiar la Petrecerea Aniversara.

 

Cel(e) mai tare/tari moment(e) 

Fiecare dintre noi sau dintre invitati ar putea sa nominalizeze cel mai tare moment al noptii, asa ca alegerea mea va fi un mix: sincronul de dans+peste o suta de pahare de sampanie ciocnite+uimirea celor care cantau la banane+panoul de graffiti pictat intr-un minut+dependenta pe care ne-a dat-o Oglinda Deformatoare+nerabdarea de a razui lozurile cu premii.

 

Surprize de facut

Cum ziceam, am pregatit chiar la intrarea in sediu o Oglinda Deformatoare, ce schimba infatisarea invitatilor si care dadea dependenta; nu ne puteam dezlipi de ea si fiecare dintre invitati revenea pentru noi infatisari.

Georgian Constantin a tinut un workshop fascinant de caligrafie, la care au fost si cateva talente descoperite.

Iar Moty Dance a ridicat, la propriu, invitatii in aer! Ne-am surprins invitatii cu o zona muzicala inedita: acestia puteau canta la fructe si fiecare apasare se transforma intr-o nota muzicala.

 

Atractia principala

Agentia noastra a fost locul unde cei 10 ani de experienta pastel s-au transformat intr-o seara in care design-ul era la indemana tuturor, era palpabil si invitatii se putea juca cu el, il puteau modela sau inventa.

Fiecare experienta a venit in completarea celorlalte si dezvaluia o noua fateta a design-ului. Ziua Pastel a fost despre dansul pe ritmul culorilor si despre a asculta sunetul formelor.

 

La anul, nu mai facem

Nu o sa uitam sa ne facem si noi poza impreuna la Oglinda Deformatoare, dar pentru ca am fost atat de entuziasmati de ea, am vrut sa o aratam intai invitatilor nostri :)

 

Ora de culcare

Cum s-a intamplat si la alte editii, petrecerea a fost data mai incet pe la 1.30 de catre un agent de politie care a trecut sa ne salute.Pastel

pastel este o agentie de comunicare independenta, cu o istorie de peste 10 ani pe piata, care ofera experiente de brand integrate. La pastel credem ca ideile de succes sunt idei integrate. Acestea au puterea de a... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

DictionarRelated