[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna aprilie 2016. Niciun spot romanesc in top

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna aprilie 2016. Niciun spot romanesc in top

Cel mai popular spot vizionat de catre userii romani pe YouTube in luna aprilie 2016 este un clip de prezentare al unui nou model de imprimanta Canon, postat de Canon Romania. Ii urmeaza un vlog al Unbox Terapy in care este testat cel mai subtire laptop din lume, un extreme challenge de la Volvo Trucks, un spot Heavy Bubbles care tine, de fapt, de masinaria SodaStream si, la final, cel mai nou spot LG Mobile cu Jason Statham ca protagonist.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

1. [Canon Romania] Canon PIXMA G3400 – conectivitate, reumplere facila, costuri reduse

 

2. [Unbox Therapy] The World's Thinnest Laptop!

 

3. [Volvo Trucks] Volvo Trucks - Volvo Trucks vs 750 Tonnes: An extreme heavy haulage challenge

 

4. [Heavy Bubbles] HeavyBubbles™ - Uncut

 

5. [LG Mobile Global] LG G5: Jason Statham Commercial

N.R. Spotul a fost scos de pe canalul oficial LG Mobile Global de YouTube din cauza  incalcarii drepturilor de autor. Surse alternative aici.

 

"Si in aceasta luna regasim in top clipuri cu o lungime de pe peste 1 minut, cu mesaje comunicate intr-un mod distractiv, care mentin atentia consumatorilor pana la final.

In Romania, 77% dintre consumatorii online cauta idei si informatii pe YouTube, ceea ce reprezinta un semnal clar pentru branduri ca trebuie sa fie prezente acolo cu materiale relevante", spune Emilia Branzan (Industry Manager, Google Romania).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related