[post-Noaptea-Agentiilor '16] La MullenLowe, s-a improscat cu cerneala peste tot. In mod civilizat

Intr-o lume in care tastele vorbesc, MullenLowe a mizat la Noaptea Agentiilor '16 pe cerneala si pe henna. "Fresh ink" a fost conceptul petrecerii nocturne, iar participantii din targetul "all urban" s-au jucat de-a litere estetice pana tarziu in noapte, spun cei din agentie. O parte s-au pictat, o parte s-au pozat (multumind in gand fotografilor Adi Bulboaca si Vlad Catana), o parte s-au straduit sa faca impresie buna in avans pentru posturile de interni. Sa ii vedem:

 

Vizitatori

Daca evenimentul nostru ar fi venit ca raspuns la un brief, probabil ca targetul vizat ar fi fost clasicul „all urban” de la aspiring interns, la clienti si colegi din alte agentii.  

 

Cel(e) mai tare/tari moment(e) 

12.30 AM - Momentul in care Alex, cel care timp de mai mult de 6 ore le-a desenat numele tuturor invitatilor (see photo), a vrut sa bea prima bere din seara cu pricina. Bere care nu mai exista, pe motiv ca a fost full house. Insa ne-am organizat rapid, all good!

Apoi, momentul in care, involuntar, am testat impreuna cu invitatii capacitatea teraselor noastre. Din ciclul „cati oameni incap...”, am fost bucurosi sa vedem ca faimoasele noastre terase pot tine in brate un numar impresionant de oameni.

 

Surprize de facut

Am facut ce v-am „amenintat”: concurs de „fresh ink” (inca nu am ales castigatorii, am avut niste oameni foarte talentati in the building), Alex le-a desenat numele celor prezenti intr-un mare fel (nu am mai vazut asa coada din vremuri apuse), iar Laura s-a jucat pe pielea invitatilor cu henna – inca mai avem fete prin birou pictate de ea.

 

Atractia principala

In mod deloc socant, GIF booth-ul.

 

La anul, nu mai facem

Nu dam muzica mai incet – se pare ca am gasit volumul optim, caci nu ne-a vizitat politia.

 

Ora de culcare

01:00 AM. La fata locului.MullenLowe

In Romania, Lowe este de 23 de ani una dintre cele mai mari agentii de publicitate, autoarea unor campanii memorabile, iar la nivel global, Nazis against Nazis este cea mai recenta dintre campaniile care au plasat... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated