[post-Noaptea-Agentiilor '16] Publicul de la Media Events nu l-a iubit pe Superman

Desi la Media Events, povestile au in prim plan workshop-urile de food, latte art sau henna, mai e un element de interes. Au fost si s-au purtat costume. Curtea agentiei Media Events a gazduit de la Batmani si politisti, pana la balerine gingase. In schimb, nimeni nu l-a bagat in seama pe costumul-lui-Superman care atarna de un umeras, neinsufletit, scazandu-i probabil stima de sine cu fiecare trecator neinteresat. Batman versus Superman? Nicio competitie aici.

El e. Saracul

 

Vizitatori

Atmosfera a fost de garden party oarecum in familie. Au fost foarte multi tineri studenti la Comunicare sau Jurnalism, oameni care lucrau in advertising sau organizau evenimente. Cu majoritatea am avut interese comune, iar pentru acest lucru ne bucuram cel mai mult.

 

Cel(e) mai tare/tari moment(e) 

N-am avut momente tari. Am avut un vibe general bun, asa cum am mai spus, dar pot sa delimitez niste momente importante.

Primul a fost workshop-ul de food, care a intrerupt nu doar muzica din boxe, ci si conversatiile de la mese, acestea fiind imediat inlocuite cu povestile de calatorie ale Adrianei si de sfaraitul puiului satay pe gratar. Nimeni nu s-a plans.

Toata lumea s-a plans, insa, dupa demonstratia de latte art, pictura in cafea. Barista desena cu gratie si multa usurinta, in 30 de secunde, un ursulet adorabil in laptele din ceasca, in timp ce noi stateam cate 10 minute cocosati peste betigasul care se incapatana sa lase in urma doar linii sub forma de porci, caini si o rasa nedescoperita inca de iepuri cu urechi de urs.

In casa, in camera unde Cristina Iacob picta cu henna, era un univers paralel. Liniste, relaxare, un aer oriental de templu indian. Desi era coada, nimeni nu s-a plans. In rest, povestea serii o spun pozele.

 

Surprize de facut

Poate ca suna ciudat, insa cea mai mare surpriza pe care am avut-o a fost vremea buna. Toate aplicatiile de pe telefoane aratau fulgere, ploaie, dezastru, dar se pare ca Mama Natura a fost in seara aia doar a good account manager with a very bad presentation.

 

La anul, nu mai facem

Event-ul de pe Facebook cu 3 zile inainte.Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated