Creativul iesean Ioan Dan Niculescu a incetat din viata

Creativul iesean Ioan Dan Niculescu a incetat din viata

Ioan Dan Niculescu, fondatorul agentiei Argo din Iasi si creatorul brandului Doamne Fereste, a incetat din viata ieri in urma unui accident de masina.

Ioan Niculescu avea 38 de ani si terminase in 2002 Facultatea de Drept din Iasi. Dupa terminarea studiilor, a intrat in comunicare si, in 2003, a pus bazele propriei agentii de branding si publicitate, Argo Media. Pasionat de calatorii pe meleaguri exotice, dupa propriile spuse, Ioan avea din 2011 si un blog in care le documenta, Imediat dureaza. Calatoriile si experientele traite l-au inspirat pentru crearea primului sos iute romanesc si a brandului Doamne Fereste.

Ioan a fost unul dintre coordonatorii campaniei digitale a actualului presedinte al Romaniei Klaus Iohannis, ceilalti fiind Vlad Tausance si Radu Negulescu. Alaturi de primul, Ioan era implicat intr-un alt demers antreprenorial incepand cu sfarsitul anului 2014, agentia de comunicare integrata People & People, dedicata proiectelor sociale.

Cu proiectul Doamne Fereste, a castigat alaturi de Roxana Jora un Bronze FIBRA la Premiile FIBRA, categoria Packaging.

Mai multi dintre oamenii de comunicare care l-au cunoscut au inceput sa-si schimbe pozele de profil de pe Facebook in semn de doliu. Pe profilul lui de Facebook apar in continuare condoleante si mesaje de sustinere pentru prieteni si familie, insotite de imaginea de mai jos, care infatiseaza chipul lui Ioan, in registrul identitatii vizuale Argo.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related