Peste 30.000 de copii si parinti la cea mai mare sarbatoare de 1 Iunie

Peste 30.000 de copii si parinti la cea mai mare sarbatoare de 1 Iunie

De 1 iunie, Itsy Bitsy FM a transformat Ziua Copilului in Ziua Copilului cu Parintii, in cel mai mare eveniment parinti-copii cu peste 30.000 de participanti in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti. Evenimentul face parte din campania care sustine initiativa legislativa pentru 1 Iunie Zi libera nationala, astfel incat parintii din Romania sa isi poata petrece mai mult timp de calitate impreuna cu cei mici.

 

De dimineata pana seara, pe aleile Parcului Alexandru Ioan Cuza au avut loc zeci de ateliere distractive pentru toata familia, cele mai iubite jocuri ale copilariei de ieri si de azi, multe concursuri, expozitii, muzica si dans in cea mai mare sarbatoare a copiilor impreuna cu parintii, cu peste 10 ore de distractie in familie. Special pentru a sustine parintii si copiii, noua mame bloggerite au stat de vorba cu parintii, intr-o serie de „Ateliere cu lipici, pentru mamici si pitici” care au adunat peste 300 de parinti copii inca de la primele ore ale diminetii.

La Foisorul din Parcul Al.Ioan Cuza, cei prezenti s-au intalnit cu: Ioana Macoveiciuc, Ana Nicolescu, Oltea Tudose, Florina Badea, Iuliana Roca, Ioana Marinescu, Raluca Loteanu, Lucia Radu - Simota si Gabriela Maalouf. Impreuna, au impartasit bucurii si griji, au schimbat tips&tricks de folos in meseria de mama. Ioana Macoveiciuc cunoscuta ca “Printesa urbana” a lansat la final si noua ei carte pentru copii “Te iubesc, orice-ai face!”.

Pe scena, cei prezenti la eveniment s-au intalnit si s-au jucat cu Itsy, Bitsy si Zapa, au cantat alaturi de peste 200 de mici artisti talentati, din grupurile Academia de Talente Contrapunct, Grupul Miniton, Crescendo, Clubul Rogvaiv, Amicii Kids, si au luat parte la concursurile destinate echipelor formate din parinti si copii. Bineinteles, nu a lipsit nici Andra Gogan, artista care este implicata in aceste sarbatori Itsy Bitsy inca de la primele editii.

Pentru a sustine campania Itsy Bitsy 1 Iunie zi libera nationala au urcat pe scena alaturi de copii actritele Tili Niculae si Jojo, realizatoarea TV Roxana Iliescu, artista Oana Sirbu care si-a lansat in premiera noul sau album cu muzica pentru copii, intr-un super recital, cu piese noi si piese iubite de public ca “Ani de liceu”.

Tot la scena, s-a ras cu hohote la spectacolul de ventrilocie al Crinei Zvoboda. Aplauzele s-au auzit in tot orasul la finalul specatcolului cand muzicianul Gabriel Cotabita a cantat noua varianta a melodiei „Cand zambesti”, pentru prima oara pe scena alaturi de Grupul Miniton.

Cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii s-a incheiat cu traditionalul Imn Itsy Bitsy, cu focuri de artificii si o ploaie de confetti. Toata lumea a plecat acasa cu un suvenir, sub forma pozelor facute in Cabina Foto.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 si sustinut de: AMS rent a car, Aqua Carpatica, BaByLiss Paris, Bioland Junior, Cavit junior, Caroli, Danonino, Environ, Himalaya, Koh-I-Noor, Minunino, Pampers, Telekom Romania.

Partenerii educationali de la eveniment sunt: Adriana Mitu – Puterea Parintilor, Akura, Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului si Adoptie, Cursuri pentru copii, English Kids Academy, Gradinita Bambi, KinetoBebe, Learning HUB, NoGravity, PlaYouth, Povestasii, Salvati Copiii Romania, Scoala Anastasia Popescu, Scoala de joaca, Scoala Step by Step, Shakespeare School, Tapusele.

Campania initiata de Itsy Bitsy FM este realizata de GMP Group cu participarea agentiilor GMP Advertising, GMP PR, WEBSTYLER si Point Public Affairs.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related