Trucuri de magie cu banii dvs.

Trucuri de magie cu banii dvs.

Nu vă speriați, nu trucuri din acelea cu ”dormi liniștit, avem noi grijă de banii tăi” sau show-uri publice, ale căror urme se termină la DNA. Magia de care povestim noi se întâmplă la poștă (serios, nu vă speriați iar), e vorbă de poșta din Londra și, chiar dacă e greu de crezut, finalul este fericit, iar clienții mulțumiți. Da, în alte țări, există și chestii din astea.

Pentru a sărăbători cum se cuvine lansarea campaniei Travel Money, MullenLowe Londra și Oficiul Poștal au chemat magicieni de renume. Sub acoperirea costumelor de angajați la poștă, aceștia făceau trucuri cu banii clienților. Ideea era că la poșta (din Londra) e foarte ușor să faci tot felul de tranzacții, chiar și online. (Știm, acum v-ați enervat. Oricum, săptămâna abia acum a început).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related