Chacho Puebla, Executive Creative Director LOLA MullenLowe, speaker la ICEEfest 2016

Chacho Puebla, Executive Creative Director LOLA MullenLowe, speaker la ICEEfest 2016

Horacio “Chacho” Puebla (Executive Creative Director la LOLA MullenLowe, Spania) va participa ca speaker la ICEEfest 2016, unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate digitalului, care va avea loc in perioada 9-10 iunie, in Bucuresti.

In cea de-a doua zi a evenimentului, Chacho va fi una dintre Mintile creative nebune care vor vorbi despre cum putem folosi creativitatea pentru a schimba sau mobiliza un anumit comportament.

Chacho este unul dintre cei mai apreciati directori de creatie din lume, cu peste 300 de premii castigate la festivaluri de creatie, inclusiv 41 de trofee la Cannes.

 

"Pur si simplu iubesc ideile, de orice fel, modul in care ele se amesteca pentru a crea tot felul de experimente noi si, in final, oferind definitia creativitatii. Este o placere sa fac parte dintr-un line-up de exceptie si sunt foarte entuziasmat sa descopar ce mi-a pregatit Romania. Intr-o nota si mai luminoasa, am astfel ocazia de a lua pulsul biroului MullenLowe de la Bucuresti si, judecand dupa ceea ce au livrat pana acum, sunt convins ca vom avea multe de povestit si impartasit", afirma Chacho Puebla (Executive Creative Director, LOLA MullenLowe).

 

Originar din Mendoza, Argentina, Chacho si-a inceput cariera internationala dupa ce a pus bazele biroului local Creative Circle, urmand mutarea in Santiago, Chile, unde si-a construit experienta in gestionarea conturilor latino-americane la nivel global.

Urmatorul pas l-a purtat catre Lisabona, Portugalia, in functia de Executive Creative Director al grupului Leo Burnett. Dupa rezultate impresionante obtinute pentru retea, Chacho a fost recunoscut drept cel mai bun director de creatie din Portugalia, fiind mai apoi numit Creative Director pentru Europa Continentala de Vest.

In 2011, s-a alaturat echipei LOLA MullenLowe in Madrid, in calitate de Partener si Executive Creative Director, ocupandu-se de conturile Unilever la nivel global. In doar 3 ani, LOLA MullenLowe si-a dublat portofoliul de business si a deschis noi birouri in Barcelona si Lisabona.

In 2014, Chacho a fost numit directorul de creatie al anului in Spania de catre o importanta publicatie nationala si a fost desemnat unul dintre cei mai fascinanti profesionisti din domeniu de catre presa de marketing spaniola.

In acelasi timp, LOLA MullenLowe a fost numita Agentia Anului in cadrul festivalului iberoamerican El Sol. LOLA MullenLowe a fost cea mai premiata agentie in cadrul festivalului international Cannes Lions 2014, a patra in regiunea EMEA si a XVII-a la nivel mondial, iar Chacho a fost declarat al saptelea cel mai bun director de creatie din lume. Un an mai tarziu, Chacho a fost invitat sa reprezinte Spania ca membru al prestigiosului juriu Cannes Lions.

Cu birouri in Barcelona, Madrid si Lisabona, LOLA MullenLowe este o agentie de publicitate care imbina creativitatea cu strategia, avand un spirit latin si o acoperire mondiala.

Agentia rezolva nevoile de business ale clientilor sai prin creativitate, strategie si inovatie si dezvolta campanii globale integrate, plasand oamenii in centrul fiecarei idei.

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) este unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate digitalului din Europa Centrala si de Est si din Europa de Sud-Est, incepand din anul 2012, si atrage in fiecare an peste 4.000 de participanti din peste 30 de tari si mai mult de 100 de speakeri de renume international.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related