GOA, o reţea a freelancerilor. ”Agenţia funcţionează după un model inventat de noi, bazat pe încredere şi prietenie”

GOA, o reţea a freelancerilor. ”Agenţia funcţionează după un model inventat de noi, bazat pe încredere şi prietenie”

Poate tocmai modelul acesta le permite să lucreze la fel de bine pentru ei, așa cum o fac pentru clienți. GOA Network, o rețea de freelanceri cu nume de vacanță indiană, numără printre proiectele proprii Instantly.Be, gifBOX sau Asphalt Freaks - cu cel din urmă câștigând și un Bronze la categoria Product Design în cadrul Premiilor FIBRA. Despre ele, dar și despre clienți, provocări și cum e să lucrezi din prietenie, povestește mai jos Marian Csosz, New Technology Manager GOA Network.

 

Istoricul GOA

Am apărut acum aproape un an, pe la jumătatea verii trecute. Cei trei crai care se ştiau de ceva vreme, Ioan Bunea, Alexandru Nistor şi Bogdan Moraru şi-au unit forţele într-un singur birou ce poartă numele unui stat din India, o excelentă destinaţie de vacanţă. Cum fiecare se pricepe la ceva şi la rândul lui cunoaşte o grămadă de alţi profesionişti, au creat un fel de agenţie/reţea a freelancerilor.

Cam asta e ideea în continuare, doar că acum ne-am strâns o echipă cu care acoperim cam tot ce avem nevoie pentru a duce singuri proiectele la final. În funcţie de ce avem de făcut, sunăm oameni şi facem să se întâmple.

 

Ce vă definește

Modul de lucru, atmosfera din birou, chiar şi relaţia cu clienţii. Agenţia funcţionează după un model inventat de noi, bazat pe încredere şi prietenie. Câtă vreme ne facem treaba la timp, fiecare face ce-i tună. La birou suntem o gaşcă, iar pe clienţi îi facem parte din ea. Când comunicarea e deschisă, munca decurge relaxat.

 

Echipa

În momentul de faţă, suntem 8 oameni.

 

Clienți

În cea mai mare parte, am lucrat cu companii şi branduri noi care acum caută să se facă cunoscute. Ei vin cu ideea, noi o împachetăm frumos.

Domeniile sunt foarte variate. Pe partea de design, exemplele cele mai recente ar fi smoothie-urile SmooraHug, pardoselile epoxidice Strizo sau Academia de Bine - Do Good. 

Proiecte de productie am avut atat pentru agentii, cat si pentru client final.  

SmooraHug

Strizo

Do Good Academy

Căutăm clienţi care caută o agenţie cum suntem noi. Dornici să facă lucruri mişto. Nu prea atragem clienţi care vor ceva safe în locul a ceva impresionant.

 

Proiecte importante

În paralel cu ce facem pentru clienţi, lucrăm foarte mult şi pentru noi. În prezent, avem trei proiecte personale în care ne punem toată încrederea. Acestea ar fi:

Instantly.Be, serviciul online de print super rapid al pozelor din social media (n.r. despre care am scris si noi aici).

gifBOX, totemul pentru evenimente care înregistrează gif-uri de super calitate şi le postează direct pe Facebook.

Asphalt Freaks, pachetele de stickere reflectorizante pe care le poţi aplica uşor şi haios pe haine, să fii noaptea vizibil în trafic.

 

Provocări

Hmm. Să ducem proiectele personale peste hotare este ceva ce ne dorim să se întâmple cât de curând. Atragerea de noi clienţi? Deşi până acum nu prea am stat degeaba. Ne-ar plăcea să lucrăm pe proiecte care mai de care mai diverse şi bineînţeles, de proporţii din ce în ce mai mari.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related