Design, ilustratie si murale la doua capete si patru maini. Super Smooth Studio

Design, ilustratie si murale la doua capete si patru maini. Super Smooth Studio

In fiecare seara, la 00.30, sunt in varful patului si am program de Ugly Americans - un serial animat cu demoni, zombie si alte creaturi plasat (unde altundeva decat) in New York. De vazut daca inca va e necunoscut. Mimi Ciora, Mircea Popescu si lucrarile lor m-au dus cu gandul fix la el. Acum nu stiu ce se preda la Facultatea de Arte si Design din Timisoara - caci acolo au invatat ei doi - dar imaginatiei ii cresc muschii pe acolo. Haideti sa v-arat despre ce vorbesc.

In stanga, Super Smooth. In dreapta, un Ugly American

Mimi si Mircea s-au gasit dupa talent si conlucreaza sub umbrela Super Smooth StudioIi leaga un concept comun, inclinatia catre miscarea artistica japoneza super flat si au un spatiu de lucru proaspat extins si infrumusetat. Se feresc, in schimb, de ideea de afacere. Super Smooth e un proiect de arta si esenta lui nu sta in antreprenoriat, ci mai degraba in colaborarile cu antreprenori, spun ei. Sa ne plimbam un pic prin portofoliul lor, nu?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related