Interactivitate la ComicCon, Shift, BTW si GPeC, prin OnScreen

Interactivitate la ComicCon, Shift, BTW si GPeC, prin OnScreen

OnScreen continua si in luna iunie sa asigure, in forta, suportul interactiv al celor mai importante evenimente din capitala.

Primul weekend al acestei luni a fost deschis de proiectul Digital Dancers, unde cei de la OnScreen au asigurat content-ul digital al coregrafiei, prin back drop design, conturand in jurul dansului o adevarata poveste digitala.

Continuand in aceeasi nota interactiva, Doodle Magic Board-ul marca OnScreen va fi prezent pe 7 Iunie 2016 in cadrul evenimentului SHIFT.Change Management Conference, in timp ce partea de videomapping pentru cea de a 5-a editie de ICEEfest din perioada 9 – 10 iunie 2016 va purta, de asemenea, semnatura acestei echipe.

Lunile precedente au fost efervescente, marcand in calendarul incarcat al studioului OnScreen din aceasta vara, o lista cu provocari. Printre cele mai importante proiecte, s-au remarcat: lansarea HBO 2 si HBO 3, standul HBO de la East European Comic Con, GPeC sau Bucharest Technology Week.

 

Pentru HBO2 si HBO3 Launch Party Romania, OnScreen a creat un Doodle Magic Board tematic. Acesta si Social Photo Booth-ul personalizat au reprezentat puncte de interactivitate si de interes, care au cucerit publicul prezent prin invitatia la joaca.

Pentru East European Comic Con, desfasurat in perioada 27-29 mai 2016 la Romexpo, OnScreen a adus la standul HBO un Doodle Magic Board (large size) si o podea interactiva, ambele avand ca tema Game of Thrones.

Atat DMB cat si podeaua interactiva GOT map s-au bucurat de interes masiv, traficul si sharingul de pe retelele de socializare vorbind de la sine.

Din calendarul evenimentelor nu a lipsit nici BTW (Bucharest Technology Week) sau Cismigiul Copiilor, unde Social Photo Booth-ul OnScreen a fost partener de distractie.

In ciuda unui sezon care se anunta plin de evenimente si, implicit, cu un volum de munca fara loc de pauze de cafea, inovatia si extinderea instrumentelor interactive se afla in continuare in topul preocuparilor OnScreen, cele mai graitoare exemple fiind noul Pop-up Digital Cake sau cartea interactiva, care urmeaza a fi lansata in aceasta luna.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related