Cu ce se vor îmbrăca oamenii în viitor

Cu ce se vor îmbrăca oamenii în viitor

Multe lucruri au prezis corect mințile luminate ale Star Trek-ului, cam toată tehnologia pe care o avem la degete zilele acestea, mai puțin două paliere. Planetele unde speram să găsim civilizații diverse și colorate au rămas goale și nimeni nu vrea să poarte costume argintii de lycra. Hainele prezise de scenariștii SF nu își găsesc companie în realitate. Doar alea rupte din distopii au primit adepți, până acum.

Viitorul s-a dovedit mai pragmatic decât și-l imaginau cei din trecut. O campanie de pe Kickstarter, de exemplu, promite speciei ceva cu adevărat revoluționar: haine care nu se udă și nu se murdăresc. Ably, brandul cu pricina, se bazează pe tehnologia Filium, care ajuta fibrele naturale ale îmbrăcăminții să respingă lichide sau mirosuri.

Ca într-o reclamă la detergenți, puteți vedea cum cineva aruncă pe ele tot ce îi vine la îndemână – sosuri, cafea, vin (fiecare după posibilități și stilul de viață) doar că, la final, nu mai e nevoie și de partea cu mașina de spălat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related