Sageti rosii si revelatii divine pentru lansarea Zapp Internet Express

Cel mai rapid Internet mobil din Romania, Zapp Internet Express, bazat pe EV-DO, cea mai avansata tehnologie din lume, a beneficiat de o lansare la superlativ prin campania de ATL si PR realizata de doua agentii surori, Ogilvy & Mather si Ogilvy PR.

Viteza, mobilitate, inovatie - acestea au fost cuvintele cheie decriptate diferit, dar unitar, in spotul TV, ad-urile de presa, campania de outdoor si cea de PR menite sa lanseze serviciul "Zapp Internet Express".

Astfel, pentru o zi, cu ajutorul echipei Ogilvy PR, cel mai rapid tren din Romania, a devenit - din albastru - Sageata Rosie Zapp. Biletul-invitatie a oferit calatorilor jurnalisti posibilitatea navigarii pe Internet... iute ca sageata!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related