Vara aceasta, tine pasul cu cea mai savuroasa distractie prezentata de Dr. Oetker si Ogilvy Romania

Vara aceasta, tine pasul cu cea mai savuroasa distractie prezentata de Dr. Oetker si Ogilvy Romania

Fiecare vara isi are propriul ritm, propria muzica. Vara aceasta, tonul este dat de delicioasele Milkshakes de la Dr. Oetker si de binecunoscuta melodie a lui Henry Belafonte “Shake, Shake, Senora”, pe ritmurile careia Ogilvy Romania te invita sa #dothesummershake.

Cu alte cuvinte, daca vrei sa te distrezi in aceasta vara si sa castigi premii, Dr. Oetker si Ogilvy vin cu cea mai tare idee: invata coregrafia din reclama Dr. Oetker si apoi filmeaza-te! Singur sau cu prietenii tai, inregistrati un dans creativ pe care il puteti urca pe platforma online. Premiile sunt numeroase, iar campania promotionala se deruleaza in perioada 6 iunie – 30 iunie 2016.

 

"Propunerea #dothesummershake pentru deserturile noastre ne-a cucerit instant! Ne-am dat seama imediat ca va fi una dintre cele mai viralizate campanii ale acestei veri.", declara Ioana Iacobescu (Marketing Manager Dr. Oetker).

 

"Ideea campaniei a venit direct din numele si realitatea produsului - o bautura aromata si racoritoare care iti retrezeste instant cheful de vara si de viata. Spotul TV propune publicului “miscarea verii”, cum i-am spus noi. Procesul de productie a fost destul de complicat si a implicat dezvoltarea unei coregrafii inspirate din prepararea unui milk shake, usor de recunoscut si de reprodus acasa.", afirma Dani Macarie (Creative Director Ogilvy One Romania).

 

Campania #dothesummershake se deruleaza in perioada mai – iulie 2016 pe TV, in mediile digitale si in-store.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related