Kubis Interactive este noua agentie de digital a Mega Image

Kubis Interactive este noua agentie de digital a Mega Image

Incepand cu luna mai, Kubis Interactive a fost desemnata noua agentie de digital a Mega Image, acceptand provocarea de a continua expansiunea brandului in mediul digital.

Dincolo de social media si consumer engagement, Kubis Interactive planuieste sa foloseasca la maxim experienta in programare si tehnologii, pentru a oferi brandului campanii integrate digitally led, propagate in mediile cele mai relevante pentru consumatorii Mega Image.

Mega Image isi va continua si consolida strategia de comunicare cu consumatorii pentru a fi cat mai aproape de acestia, zi de zi, in comunitatile din care fac parte, inclusiv in mediul digital.

 

"Prin noul parteneriat, ne dorim sa interactionam si mai bine cu consumatorii, sa fim parte din comunitatile lor in care ei comunica si se exprima cel mai bine, sa le oferim continut de calitate si experiente relevante pentru ei alaturi de Mega Image", declara Adrian Nicolaescu (VP Marketing Mega Image).

 

"Suntem bucurosi sa incepem parteneriatul cu Mega Image. Kubis are ambitia, dar si toate resursele necesare sa duca brandul la un alt nivel in digital; avem deja cateva campanii frumoase, pe care le vom lansa in curand."
Vlad Popovici (Managing Director)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related