Infinit Solutions deschide primul birou in afara tarii, in Olanda, incepand astfel planul sau de expansiune internationala

Infinit Solutions deschide primul birou in afara tarii, in Olanda, incepand astfel planul sau de expansiune internationala

Dupa ce Infinit Solutions Agency a ramas constant in ultimii 5 ani, conform topurilor de specialitate romanesti, una dintre cele mai mari agentii digitale, acum intra intr-o noua etapa importanta devenind o agentie multinationala.

Deschiderea noului sediu din Rotterdam, Olanda, reprezinta o expansiune organica dupa ce agentia deserveste cu succes de cativa ani branduri si companii din intreaga lume in diferite teritorii.

Planul de expansiune nu se limiteaza la Olanda, agentia pregatind de peste 2 ani si alte 3 zone cheie din Europa si Orientul Mijlociu, zone care sunt parte din planul de business development pe termen mediu.

 

Odata cu ocazia extinderii, Infinit Solutions Agency intra si intr-un proces de rebranding devenind simplu INFINIT AGENCY.

Noua identitate vizuala are la baza viziunea agentiei (“suntem exploratori”), iar noul logo, inspirat din steaua nordului, reuseste sa transmita aceasta viziune si un “fresh vibe” care vine sa inspire echipa si partenerii catre cucerirea de noi oportunitati.

 Noul website Infinit Agency va putea fi accesat la www.infinitagency.com

In anul 2007, agentia independenta Infinit Solutions a fost creata de catre doi frati din Bucuresti, aceasta devenind rapid una dintre cele mai mari agentii digitale din Romania, deservind branduri precum Skoda, Porsche Romania, Microsoft, Praktiker, Ytong, Huawei, Honda, Angelini, CEC Bank, Generali si multe altele.  

Infinit a evoluat in ultimii 9 ani, de la un start-up romanesc la un grup european de top in domeniul sau, care aduce sub umbrela sa o abordare globala a solutiilor tehnologice, digitale dar si de comunicare.

Clientii grupului gasesc abordari “end-to-end” de la strategie, creatie, concept pana la implementari complete si management de campanii, inclusiv media planning si buying, dar si implementari de solutii web, mobile (apps) sau software foarte complexe.

Sper ca expansiunea grupului nostru romanesc spre alte meleaguri sa demonstreze ce pot sa faca de fapt romanii si ca avem foarte multe lucruri cu care ne putem mandri inafara tarii. Acestea sunt lucrurile pe care le lasam generatiei care ne urmeaza, fiind deci cele mai importante in opinia noastra.” declara Alexandru Cernatescu - Group CEO & Co-Founder - Infinit Agency.

De asemenea Infinit cauta in prezent sa isi extinda echipa, cu precadere in zona de client service, pentru servisarea clientilor internationali din portofoliul grupului.

Infinit este o agentie full service cu digitalul la baza si care ofera servicii la cheie de la consultanta, analiza de business si transformare digitala pana la strategie, project management, servicii de creatie, web development, mobile development si media buying, planning, optimizare si raportare. De asemenea, Infinit ofera servicii de training, cursuri si masterclass-uri despre digital, tehnologie si marketing prin Infinit Academy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related