BETANO.com a lansat primul sau spot TV pe piata din Romania

BETANO.com a lansat primul sau spot TV pe piata din Romania

BETANO, operator international de pariuri sportive si cazinou online, a lansat, saptamana trecuta, primul sau spot TV oficial, la scurt timp de la lansarea platformei sale inovatoare pentru desktop si mobil pe piata locala, www.betano.com. Spotul inovator a fost 100% realizat local, personalizat pentru piata din Romania si urmareste conceptual sloganul marcii: „Jocul incepe acum”.

Compania, prezenta si pe piata pariurilor sportive din Grecia si Cipru (sub marca Stoiximan), aduce o abordare noua in peisajul media local cu primul sau spot TV. Urmand un scenariu atipic, clipul este filmat si produs in intregime in Romania, si prezinta reactiile oamenilor surprinsi placut de o ploaie de mingi din cer, o analogie la intrarea marcii Betano pe piata din Romania.

 

Spotul TV Betano 

 

„Ne-a inspirat conceptul propus si am lucrat indeaproape in dezvoltarea acestui proiect de succes, aliniat valorilor si convingerilor Betano. Spotul are o abordare inedita si suntem incantati de rezultat”, a declarat Dimitris Tranakas, Managing Partner FRANK.

“Ne-a placut sa dezvaluim, intr-o maniera diferita, povestea unui brand nou pe piata din Romania. Speram ca produsul final creat sa devina un punct de referinta in publicitatea din industria pariurilor sportive”,  a declarat Valentin Antofi – Head of Production MEDIA EST.

Agentiile care au contribuit la crearea si productia spotului TV Betano: ANOTHER CIRCUS (Evangelos Karapetsas – Creative Director, John Liveris), MEDIA EST (Valentin Antofi - Head of Production, George Grama – Producator, Fernando Lazzari – Regizor, Charlie Herranz – DoP, Ruxandra Stanescu - Postproduction Manager, Cezar Ionescu - 3D, Liviu Miron – Grafica, Andrei Balasoi/Alexandru Radu/Eugen Stoie – editori), FRANK COMMUNICATION (Andreea Bahrin – Campaign Lead, Ramona Damiean – Senior Art Director, Cristina Caloian – Copywriter, Dimitris Tranakas – Managing Partner FRANK GROUP).

 

BETANO.com este o platforma de jocuri de noroc online care foloseste cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfata prietenoasa membrilor si o experienta de pariuri completa. Platforma pune la dispozitia membrilor o gama larga de activitati de pariuri precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou si cazinou live.  

Oferind servicii de inalta calitate, precum asistenta rapida, tranzactii sigure si rapide, platforma BETANO este special gandita pentru a raspunde nevoilor membrilor sai.

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, o companie de jocuri de noroc online cu sediul in Malta, care opereaza in Grecia si Cipru, sub brandul Stoiximan, platforma nr.1 de online gaming din Grecia in acest moment.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related