Social Media Training sau cum sa transformi o platforma uzuala intr-un instrument eficient pentru dezvoltarea afacerii tale

Social Media Training sau cum sa transformi o platforma uzuala intr-un instrument eficient pentru dezvoltarea afacerii tale

Ciprian Susanu (Managing Partner al Dare Digital) adauga Facebook pe lista mediilor ofertante de crestere, potrivite oricarui business.

„Cum sa folosesti CORECT Facebook pentru a promova o afacere” este un training intensiv, de 8 ore, despre ce inseamna si cum administram eficient prezenta unui brand pe Facebook. Condus de Ciprian Susanu, workshopul este deschis antreprenorilor, pasionatilor de social media si proaspetilor absolventi in cautarea jobului perfect joi, 30 iunie, la Hotel Pullman.

Acest workshop vine ca urmare a succesului inregistrat de atelierul anterior, desfasurat pe 14 iunie, constituind o radiografie completa a online-ului ca oportunitate de crestere a unei afaceri.

Daca la primul curs participantii au avut ocazia de a intelege mecanismele din spatele unei campanii de marketing online, in vederea aplicarii lor cu succes in propriile afaceri, de data aceasta vor beneficia de sfaturi profesioniste privind crearea unei identitati puternice a companiei pe care o reprezinta pe cea mai populara retea de socializare.

Cum atragi pe pagina unui brand doar oameni interesati, posibili clienti sau parteneri, cum incurajezi interactiunea cu publicul vizat, care sunt indicatorii unei pozitionari corecte si cum poti remedia o comunicare defectuoasa sunt cateva dintre problemele pe care utilizatorii le-au semnalat odata cu extinderea afacerii pe Facebook.

Ciprian Susanu pune experienta a peste 6 ani de strategie in social media, alaturi de peste 30 de brand-uri romanesti si internationale, in slujba solutionarii lor, oferind alternative de implementare viabile.

 

"Succesul ultimului training mi-a intarit increderea in mediul de afaceri actual. Antreprenori, manageri si oameni de marketing se implica activ in dezvoltarea businessului pe care il reprezinta, cunosc oportunitatile de evolutie si cauta cele mai bune metode prin care sa le puna in practica. Asa a venit ideea unui workshop complementar celui anterior, care sa se alinieze aceluiasi obiectiv de a furniza informatii corecte, probate in timp, aplicabile inca de a doua zi", a declarat Ciprian Susanu.

 

In ultimii ani, Facebook s-a dezvoltat dintr-o platforma individuala de socializare intr-un veritabil motor de promovare al unei afaceri. Pagina de Facebook devine, astfel, o reflexie a activitatii brandului in online pentru care fiecare detaliu, de la aspect, la continut si la managementul fluxului de informatii, devine un indicator de performanta si de profesionalism.

Inscrierile pentru trainingul „Cum sa folosesti CORECT Facebook pentru a promova o afacere” au inceput deja pe pagina oficiala, cu oferte adaptate nevoilor si asteptarilor tuturor celor interesati.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related