FAN Courier si #fashionFANatic ii provoaca si anul acesta pe designerii aflati la inceput de drum

FAN Courier si #fashionFANatic ii provoaca si anul acesta pe designerii aflati la inceput de drum

FAN Courier si agentia de marketing simplificat Marks lanseaza, pentru al treilea an consecutiv #fashionFANatic, competitia care ofera sanse reale de afirmare tinerilor designeri romani care vor ca brandul lor sa fie viitorul must-have in materie de stil.

Competitia, desfasurata pe fashionFANatic.ro, platforma online dedicata proiectului, ii asteapta si anul acesta pe creatorii de moda aflati la inceput de drum sa isi inscrie creatiile vestimentare in concurs, urmand ca, alaturi de public, juriul sa decida cine merita in 2016 ”prima sansa” in lumina reflectoarelor.

Castigatorul va beneficia de o campanie de promovare care include un photo shoot profesional semnat Cosmin Gogu Photography, un eveniment de lansare a colectiei, dar si utilizarea creatiilor vestimentare pentru realizarea editiei 2017 a calendarului FAN Courier, distribuit in mii de exemplare in toata tara.

Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 13 iunie - 13 iulie, iar castigatorul va fi anuntat in perioada 22 – 30 iulie, dupa ce juriul si initiatorii proiectului vor analiza potentialul creativ si comercial al colectiilor dar si nivelul de popularitate a colectiilor, masurat prin voturile date de public.

 

FAN Courier, liderul pietei de curierat rapid, sustine tanara generatie de designeri inca din 2012, proiectul pornind de la ideea ca, pentru a-ti pune in practica viziunea asupra viitorului, trebuie sa incepi sa lucrezi de astazi. Acolo unde exista talent, e nevoie de acel impuls care poate elibera intregul potential, transformandu-l intr-un produs tangibil. De aceea, cu fiecare noua editie, un alt tanar creator roman beneficiaza de support pentru a face primul pas de la pasiune la un business de succes, prin intermediul initiativei #fashionFANatic.

 

"FAN Courier este o companie preocupata constant de inovatie si de modul in care evolueaza trendurile industriei la nivel global. Credem ca acolo unde exista potential, trebuie sa investesti. Sustinand astazi un tanar talentat, ne dorim sa contribuim la dezvoltarea unei noi generatii de designeri si la evolutia intregii industrii creative." Roxana Magopet (Marketing & PR Manager FAN Courier).

 

FashionFANatic isi propune sa aduca un plus de calitate pe scena modei romanesti. De aceea, specialistii care vor analiza colectiile propuse se numara printre cele mai stylish prezente ale industriei.

Juriul #fashionFANatic de anul acesta este format din Noemi Meilman, Fashion PR, Alexandra Calafeteanu, Designer si Fashion Stylist, Rovena Andrei, Fashion Stylist, Cosmin Gogu, Fotograf, Laura Calin, V for Vintage, Catalin Valean, Designer si Fashion Stylist, alaturi de echipa FAN Courier.

Pentru ca potentialul comercial este important in evaluarea unei colectii, opinia publicului va conta in procent de 40% in alegerea designerului castigator.

fashionFANatic.ro este platforma de promovare a tinerilor designeri vestimentari, creata si sustinuta de FAN Courier. Competitia ii invita pe tinerii designeri sa isi inscrie colectiile, pentru sansa de a fi admirate de o lume intreaga.

 

Calendar fashionFANatic 2016

Designer: Valentina Ciobanu, Sarcoline

 

Echipele participante:

FAN Courier:
Roxana Magopet: Marketing & PR Manager FAN Courier
Ramona Florea: Marketing Assistant Manager FAN Courier
Ana Maria Lixandru: Marketing Coordinator FAN Courier

Marks:
Mia Munteanu: Client Service Director
Raluca Blana: Account Executive
Evelina Vranceanu: Digital Media Manager
Daian Man: Art Director
Raluca Ionescu: Art Director
Sabina Stanciucu: Copywriter
Bogdan Miinescu: Web Developer
Ionut Adrian Popa: Web Developer
Dan Hagiu: DTP
Alex Nedeianu: DTP

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related