Noua unitate de măsură a timpului

Noua unitate de măsură a timpului

Timpul, ca și disperarea, are o nouă dimensiune. În ciuda filosofilor care, dacă ar fi întrebați, ar vorbi despre profunzimi imposibil de cuprins, producătorii de telefoane mobile știu mai bine: această nouă dimensiune poate fi măsurată exact în liniuța roșie care îți arată că bateria e pe sfârșit.

Și atunci, undeva, în univers, ia naștere o nouă gaură neagră, undele se precipită, nimic nu mai are răbdare, domnule Preda! Pentru că, dacă nu mai poți să te uiți în telefon, ce ai putea să faci? Să privești cerul? Să te gândești la sentimente pe care le-ai refulat adânc? La lucrurile pe care le tot amâni? Ntz.

Așa cum spuneam, producătorii de telefoane sunt aici să ne salveze de noi înșine. Și fiecare lansare promite un pas mai aproape de nemurire. De nemurirea bateriei. Galaxy S7 se laudă că e în top la capitolul ăsta. Și folosește bombe, actori cunoscuți, efecte speciale, umor, parodie si suprarealism pentru o metaforă extravagantă a trecerii timpului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related