nofawkX-al, ce faci cu site-ul FRF?

nofawkX-al, ce faci cu site-ul FRF?

Mos nofawkX-al, asa crezi tu ca se face o surpriza? Vezi ca e hornul acoperit si tu totusi o indesi acolo? Nu stim cine esti, poate chiar din Albania, cum se preconizeaza de ieri incoace prin presa, dar cert e ca vrem sa-ti multumim in felul nostru, dar nu stim unde sa trimitem porumbelul. 

Of, va intrebati ce bombanim ca niste Scroogi? Pai ieri, pe vremea asta, un hacker sau mai multi au decis ca ar fi frumos, dupa meciul Romania-Albania (daca mai e cineva care nu stie, nu ne-am califiat mai departe), sa infiga cutitul in rana nationalei si a microbistilor, imbracand site-ul Federatiei Romane de Fotbal (FRF) in splendori precum stema Albaniei si motto-ul nationalei acesteia. Adevarat, niste vulturi.

Ole, ole, frf.ro homepage nu mai e

It's good to be Albanian, nimic de zis, dar si romani ne place sa fim. Iar campionate sa tot mai fie, ce atata hackuiala? 

Pe de alta parte, utilizatorul dandra anunta o pozitie total neasteptata in sectiunea de comentarii a uneia dintre publicatii:

Statistic vorbind, stereotipuri FTW

La acest moment, Federatia Romana de Fotbal si-a revenit cu site-ul. Dar, oricum ar fi ea, o surpriza e-o surpriza, asa ca printscreen-urile inca existente in PC-uri vor danui un timp in mintea noastra. Ca vederile primite de la niste rude pe care nu le-am cunoscut vreodata.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related