Relații amoroase. Capitolul: dependența de seriale

Relații amoroase. Capitolul: dependența de seriale

Pentru că e joi, am săpat prin arhivele filosofiei după următoarea întrebare: realitatea creează arta sau arta creează realitatea? Adica simțiți cum oamenii din jur vorbesc ca în sitcom-uri sau sitcom-urile s-au inspirat din conversațiile oamenilor obișnuiți și apoi le-au influențat și apoi s-au inspirat iar din ele, într-un ciclu popcultural greu de definit?

Cam asta parodiază Glued, un serial online făcut de Xfinity și Droga5, arătând cum comportamentul indivizilor se schimbă în funcție de serialele la care se uită. Webseria, în care Joacă John Ross Bowie (Big Bang Theory) și Jamie Denbo (Orange is the New Black), arată un cuplu care se îndrăgostește de un serial și etapele acestei relații, de la extaz la disperare, așa cum doar televizorul poate să stârnească în suflet.

E felul omenirii de a merge mai departe: cu povești despre povești care se întâmplă în jurul poveștilor inspirate de alte povești.

Vizionare plăcută:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related