Acoperă-ți intimitatea cu o folie sau cu un site

Acoperă-ți intimitatea cu o folie sau cu un site

Ultima știre pe frontul tehnologic vine de la părintele Facebook, care își acoperă camera web cu bandă adezivă pentru a se apăra de străinii răuvoitori. În această epocă, a post-ironiei, nici nu se poate glumi pe marginea acestui subiect, dar lăsăm un link aici, pentru subtext. Ca să îl cităm pe Kurt Cobain, ”doar pentru că ești paranoic, nu înseamnă că nu sunt pe urmele tale”.

Pentru a profita de ocazie și a vorbi despre siguranța online, cei de la Kubis Interactive au lansat CoverItLikeZuck, care îți arată, glumind, cum să te acoperi ca Zuck. Pe site, userii pot crea și printa un înlocuitor de zucktape pe care îl pot personaliza cu orice fotografie, dar și cu o serie de meme-uri predefinite, pentru a trimite exact mesajul potrivit oricărui hacker ar încerca să le invadeze spațiul intim.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related